ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΗ ΜΥΓΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΜΥΓΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΕΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΙΓΚΟΝ ΟΥΛΤΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ .ΑΚΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΕΝΤΟΜΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΑΜΥΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΠΟΙΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΜΥΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ??ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΧΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΛΑΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
ΑΣ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΟΣ.
ΠΩ ΠΩ ΤΗ ΜΥΓΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενημέρωσε ο υπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης σημείωσε: «έχουμε αναλάβει ένα μεγάλο βάρος να προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση του κράτους όχι γιατί μας το ζητάει η τρόϊκα, αλλά γιατί αυτό απαιτούν οι πολίτες και οι φορολογούμενοι».
Ο κ. Παπούλιας απάντησε πως τον παρακολουθεί επειδή θεωρεί πως «η δουλειά που κάνετε είναι πάρα πολύ σημαντική».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα δέχτηκε και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή.
Ο Γενικός Επιθεωρητής τόνισε στον Πρόεδρο πως οι πολίτες έχουν καταλάβει πως ένα από τα αίτια της κρίσης είναι η διαφθορά και ότι συνεργάζονται για την αντιμετώπισή της.
Επίσης, ο κ. Ρακιντζής σημείωσε πως «έχουν  μαζευτεί αρκετά» στη Δημόσια Διοίκηση και επισήμανε τη αξία της Ηλεκτρονικής Μεταρρύθμισης για την πάταξη της γραφειοκρατίας. Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο Γενικός Επιθεωρητής σε αυτό το σημείο παραδέχτηκαν πως είναι και οι δύο «παλαιά κοπής», λέγοντας πως δεν χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου