ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ο ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ» Σφοδρή επίθεση του Bashar Al Assad στη Σ. Αραβία 15/01/14 - 23:51

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad στη Σαουδική Αραβία και στην πολιτική του ουαχαμπισμού που προπαγανδίζει την οποία αποκάλεσε «απειλή για την ανθρωπότητα».
Όπως ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας«ο πρόεδρος Assad προειδοποίησε κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Mohammad Javad Zarif για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για όλο τον κόσμο ο ουαχαμπισμός και όχι μόνο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής».
Ο Σύρος πρόεδρος κάλεσε ακόμη όλους τους συμπατριώτες του αλλά και όλο τον κόσμο να αντισταθούν στην πολιτική αυτή της Σαουδικής Αραβίας.
«Ο λαός της Συρίας αλλά και πολλοί από την περιοχή γνωρίζουν πόσο σοβαρή είναι η απειλή η οποία τίθεται από τους ουαχαμπίτες μουσουλμάνους και όλοι πρέπει με τον τρόπο τους να συμβάλουν στην αντίσταση ενάντιά τους και στην προσπάθεια να ξεριζώσουν το φαινόμενο αυτό ολοκληρωτικά» είπε πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Συρίας.
Από την πλευρά του ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως η επίσκεψή του στη Συρία στοχεύει στην βοήθεια που παρέχει το Ιράν για την εξεύρεση κοινής διπλωματικής λύσης στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις της Γενεύης ΙΙ.
Ο ουχαμπισμός ή σαλαφισμός, είναι ένα σουνιτικό κίνημα ευαγγελιζόμενο την επιστροφή στο αυθεντικό ισλάμ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου