ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ Α. ΤΣΙΠΡΑ «Μας μιλούσε για μια ώρα και δεν μας είπε τίποτα» 29/01/14 - 23:23


ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Η JP MORGAN.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ  ΕΛΕΟΣ.



Φανερά επικριτικός απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο επικεφαλής της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου Αυστριακός Οτμαρ Κάρας όταν αναφέρθηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο τους στο Στρασβούργο.
Ο ευρωβουλευτής που είναι επικεφαλής της ομάδας της ευρωβουλής που έχει αναλάβει την έρευνα για το αν η τρόικα χρησιμοποίησε αντιδημοκρατικές τακτικές προκειμένου να επιβάλλει τα προγράμματα προσαρμογής στην Ελλάδα είπε ότι στη συνάντηση με τον Α. Τσίπρα ο τελευταίος του μιλούσε περί ανέμων και υδάτων…
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κάρας κατά την συνεδρίαση που διεξήχθη στο ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να ενημερωθεί από μέλη της εθνικής μας αντιπροσωπίας είπε «συναντηθήκαμε στο Στρασβούργο με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα. Τον ρωτήσαμε για τους στόχους του, για τις προτάσεις και τι νομίζει ότι μπορεί να διορθωθεί. Επι μια ώρα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που έλεγε ήταν ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ότι θέλει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες η επιτροπή μας».
Όμως η τοποθέτηση του ευρωβουλευτή έπεσε αρχικά θύμα της μετάφρασης καθώς  η μεταφράστρια έκανε το λάθος να πει αντί για Τσίπρας… Κύπρος!
Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο  κ. Κάρας απαντώντας σχετικά σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε «είπα Τσίπρας. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ρωτάω μια χώρα!» ενώ πρόσθεσε ότι θα επαναλάβει όσα είπε και στην αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου