ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΔ: Νιώθουν ακόμα και να απειλείται η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές 17/01/14 - 15:03


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.          



Μεγάλη ανησυχία στα όρια του πανικού επικρατεί πλέον εντός της ΝΔ αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα να λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου περί το 15% και "Ακούγοντας¨τα μηνύματα που έρχονται από την κοινωνία και σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη πρακτική αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει (φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο το 4.5% για να εκλέξουν ευρωβουλευτή) είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση δεν μπορέι να σταθεί μετά τον Μάιο με συνολικά ποσοστά κα΄τω του 25%.
Σημειώνεται ότι η "νομιμοποίηση" της παρούσας συγκυβέρνησης βασίζεται σε ένα 42.5% όπου είχαν λάβει τα δύο κόμματα  στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.
Χαρακτηριστική η φράση του βουλευτή της ΝΔ Α.Ντινόπουλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», που είπε:
«Μια που μιλάτε για δημοσκόπηση, επειδή το λέτε, το λέτε, το λέτε, να σας θυμίσω ότι με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΝΔ δεν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι η Χρυσή Αυγή»

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
</div>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου