ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

"Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ" Ε.Ζαρούλια: «Είστε η μεγαλύτερη χούντα της υφηλίου» 23/01/14 - 16:37


ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.



Επίθεση εξαπέλυσε η Ελένη Ζαρούλια, σε όλο το πολιτικό και δικαστικό σύστημα με αφορμή τις διώξεις και τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Είστε προσκυνημένοι και η μεγαλύτερη χούντα της υφηλίου» ανέφερε προς τον προεδρεύοντα ενώ υποστήριξε ότι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος προφυλακίστηκε γιατί αποκάλυψε ότι ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι πράκτορας.
Ανέφερε ότι οι προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α. καταστρατηγούν το Σύνταγμα καθώς δεν λαμβάνεται υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας ή ο πρότερος έντιμος βίος ή οι οικογένειες που αφήνουν πίσω τους. Χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Ηλιόπουλου και του νεογέννητου παιδιού του και έκανε λόγο για «επίορκους δικαστές» που τους δικάζουν για τα πιστεύω τους κατόπιν εντολής. «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν προφυλακίστηκε γιατί κλώτσησε κάποια κουτιά» υποστήριξε και πρόσθεσε «αλλά γιατί έκανε την αποκάλυψη του Τούρκου πράκτορα του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν μέσα στη Βουλή και δεν αρέσουν στο σύστημα τέτοιες αποκαλύψεις».
Σε εκείνο το σημείο τη διέκοψε ο προεδρεύων επισημαίνοντάς της την παραδοξότητα των επιχειρημάτων της. «Ζητάτε Δικαιοσύνη, αλλά λέτε επίορκους τους δικαστές. Κατηγορείτε τους βουλευτές ως πράκτορες. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε. Εφόσον θέλετε να είστε εδώ, πρέπει να τηρείτε κάποιους κανόνες». Η απάντηση της κυρίας Ζαρούλια ήταν εκρηκτική. «Είστε βαθιά προσκυνημένοι στους εντολοδότες… Παριστάνετε τους Δημοκράτες ενώ είστε η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε -όχι μόνο η Ελλάδα- αλλά και η υφήλιος ολόκληρη», ανέφερε.
Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Μιχάλης Αρβανίτης προκειμένου να διευκρινίσει ότι δεν μέμφονται όλο το δικαστικό Σώμα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου