ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ GPO Α' ΚΑΙ Β΄ΑΘΗΝΑΣ "Παίρνει κεφάλι" ο ΣΥΡΙΖΑ - Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ - Σταθερά τρίτη η ΧΑ 15/10/13 - 12:37

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ .Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ Η ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?? .ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΕ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.?ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ!!!!
Παίρνει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει το ΠΑΣΟΚ και σταθερά τρίτος με υψηλή δυναμική ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Α' και Β'Αθήνας, δείχνει δημοσκόπηση της GPO.
Στη δημοσκόπηση της GPO η Νέα Δημοκρατία προηγείται ελαφρά στην Α' Αθηνών με τις λίγες έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών (24,2 έναντι 17%) που είναι το κριτήριο για τον νικητή των εκλογών. Συγκεκριμένα στην Α' Αθηνών, η ΝΔ λαμβάνει το 21,2% της πρόθεσης ψήφου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 20,0%.
Η ΧΑ παραμένει τρίτο κόμμα και στις δύο περιφέρειες ενώ εντυπωσιακό είναι πως το στην Α΄ όσο και και στη Β' Αθηνών το ΚΚΕ προηγείται του ΠΑΣΟΚ.
Α' Αθηνων
ΝΔ 21,2%
ΣΥΡΙΖΑ 20%
ΧΑ 8,5%
ΚΚΕ 5,9%
ΠΑΣΟΚ 5,0%
ΑΝΕΛ 3,9%
ΔΗΜΑΡ 3,6%
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στην Α' Αθηνών στο 19,9%.
Β' Αθηνών
ΣΥΡΙΖΑ 24,2%
ΝΔ με 17,0%
ΧΑ 8,2%
ΚΚΕ 6,5%
ΠΑΣΟΚ 4,1%
ΑΝΕΛ 4,1%
ΔΗΜΑΡ 3,8%
Υψηλό είναι και στη Β' Αθηνών το ποσοστό των αναποφάσιστων που ανέρχεται στο 18,0% και αυξήθηκε κάθετα μετά τις διώξεις κατά της ΧΑ. Δεν θα εντυωπσίαζε κανέναν αν σε αυτό το ποσοστό ένα μεγάλο μέρος του κατέληγε να ψηφίζει ΧΑ
Υπενθυμίζουμε ότι πολλοί που θέλουν να ψηφίσουν ΧΑ από φόβο για τα τεκταινόμενα δεν αποκλύπτουν  τη πρίθεσή τους, και προσχωρου΄ν στην αδιευκρίνιστη ψήφο. Οι άνθρωποι αυτοί θα εκφραστούν στις εκλογές όπου κανείς δεν θα γνωρίζει τις επιλογές τους.
Στην Ά Αθήνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Λιάνα Κανέλλη και Όλγα Κεφαλογιάννη είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί με «οριζόντια» πλειοψηφία από όλους τους ψηφοφόρους με τις αποστάσεις ανάμεσα τους να είναι σχεδόν οριακές.
Στη Β΄Αθηνων η Σοφία Σακοράφα αγγίζει το 50% ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Δραγασάκης.
Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει ο Γιάνης Δημαράς από τους ΑΝ.ΕΛ και αμέσως μετά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης λίγο πάνω από τον Δημήτρη Στρατούλη. Εντύπωση προκαλεί η χαμηλή θέση του Πρόεδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεΐμαράκη στην 21η θέση με 25,5%.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου