ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑ Μ.Γλέζος: "Κανένα κόμμα εκτός νόμου" 06/10/13 - 23:45

ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΓΚΛΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την πολιτική τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου, αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την τίμια πολιτικήτου φωνή και την δημοκρατική του αντίληψη.
 
Αν και ορκισμένος αντίπαλος της του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, παίρνει θεση ότι δεν μπορέι να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, σαφώς ανησυχών για τυχόν επέκτασης της "αντιεγκληματικής δράσης" της κυβέρνησης προς την κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Διότι ο πολύπειρος Μανώλης Γλέζος, ξέρει ότι την πρώτη στιγμή που θα γίνει αυτό, και θα έχει ξεπεραστεί η συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, αμέσως μετά θα έχουν σειρά με οποιαδήποτε δικαιολογία, και άλλες πολιτικές παρατάξεις.
 
Πολιτική και ιδεολογική πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας πως κανένα κόμμα δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου.
 
«Το Σύνταγμα προβλέπει ότι όπου υπάρχουν παραιτήσεις βουλευτών γίνονται αναπληρωματικές εκλογές. Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα και να μην αντικατασταθούν βουλευτές που θα παραιτηθούν», τονίζει ο κ. Γλέζος, ενώ χαρακτηρίζει «ολίσθημα απαράδεκτο για τη δημοκρατία το τσουβάλιασμα υπό την ετικέτα του εξτρεμισμού των ναζιστών με όσους πρεσβεύουν ότι συμφέρει τη χώρα η έξοδος από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
 
Ο Μ.Γλέζος ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ανεχτεί καμμία προσπάθεια "χάλκευσης" του Συντάγματος, και ότι θα ζητηθούν εκλογές, και ας προσπαθεί η κυβέρνηση να τις αποφύγει σε περίπτωση παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
 
Το να θέτεις εκτός νόμου έναν πολιτικό αντίπαλο είναι η πιο έυκολη λύση για να μην αντιμετωπίσεις τον λαό και αυτούς που θα ψηφίσουν εναντίον σου.
 
Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας εναντίον της. Με τα μέτρα που περνάνε και την ασκούμενη πολιτική καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες λαμβάνουν θέση εναντίον της. Θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί εξαφανίζοντας τις εναλλακτικές πολιτικές λύσεις των πολιτών.
 
Κάνουν λάθος και μπαίνουν σε επικίνδυνες ατραπούς...
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου