ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Σαρώνουν οι εθνικιστές και στην Γαλλία: 1ο κόμμα! 09/10/13 - 19:28

ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΥΓΙΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ.

ΑΠΟΛΛΩΝ=ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ=1061

ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ=ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΣ=1301<ΛΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΠΥΡΟΣ>

ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ=ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΟΓΟΣ=1434

ΦΥΣΙΣ =ΜΕΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ=1310

ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΑ Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ..ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ.Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

Στη Γαλλία, αλλά και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ένας άνεμος ανανέωσης φυσάει μετά την πρωτιά που σημείωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν σε δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, αλλά και μετά την επιτυχία του κόμματος σε τοπικές εκλογές.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur, το ακροδεξιό κόμμα, του οποίου ηγείται η κόρη του Ζαν-Μαρί Λε Πεν, φτάνει στην κορυφή για πρώτη φορά.
Μην ξεχνάμε ότι Ελλάδα και Γαλλία πάνε πάντα μαζί σε ότι αφορά τις πολιτικές τάσεις...
Οι ψηφοφόροι το οδηγούν στην πρώτη θέση με ποσοστό 24%, με αποτέλεσμα να προηγείται κατά δύο μονάδες του δεξιού Ump και κατά πέντε του κυβερνώντος κόμματος, που συγκεντρώνουν μόλις το 19% των προτιμήσεων των Γάλλων.
Η επέλαση της Λε Πεν δείχνει να τρομοκρατεί τη Γαλλία, με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν, ενώ η επιτυχία του κόμματος στο καντόνι Μπρινιόλ ανησυχεί ακόμα περισσότερο την Ευρώπη, με τον υποψήφιο Λορέν Λοπέζ να συγκεντρώνει το 40,4% των ψήφων.
Μάλιστα, οι γεμάτες ενθουσιασμό δηλώσεις της Λε Πεν ότι είναι έτοιμη για τις προεδρικές εκλογές, παρότι είναι προγραμματισμένες για το 2017, προκαλούν ανησυχία στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου