ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ουγγρική ακροδεξιά: Οι Εβραίοι συνωμοτούν για να αγοράσουν τη χώρα ΠΗΓΗ SKAI

«Οι Ισραηλινοί κατακτητές, αυτοί οι επενδυτές, θα πρέπει να ψάξουν κάποια άλλη χώρα του κόσμου γι' αυτούς, διότι η Ουγγαρία δεν πωλείται», είπε ο πρόεδρος του Γιόμπικ, Γκάμπορ Βόνα.

Ηγετικά στελέχη του κόμματος Γιόμπικ της αντιπολίτευσης, του τρίτου μεγαλύτερου με 43 έδρες στη βουλή —επί συνόλου 386— μιλώντας στο πλήθος, εξαπέλυσαν πρωτοφανή επίθεση κατά των Εβραίων και κατηγορίες εναντίον του προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες που, όπως υποστήριξαν, τους επαινεί που αγοράζουν γη στην Ουγγαρία.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν αρκετές εκατοντάδες εθνικιστές στην Βουδαπέστη, μία ημέρα πριν από τη συνάντηση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (ΠΕΣ) στην πόλη.

«Οι Ισραηλινοί κατακτητές, αυτοί οι επενδυτές, θα πρέπει να ψάξουν κάποια άλλη χώρα του κόσμου γι' αυτούς, διότι η Ουγγαρία δεν πωλείται», είπε ο πρόεδρος του Γιόμπικ, Γκάμπορ Βόνα, μιλώντας στους συγκεντρωμένους κοντά στο νεογοτθικού ρυθμού κτίριο του κοινοβουλίου, πλάι στον Δούναβη.

«Η χώρα μας έχει καθυποταχτεί στον Σιωνισμό, έχει γίνει ο στόχος εποικισμού ενώ εμείς, οι ιθαγενείς, μπορούμε να παίζουμε μόνο το ρόλο των κομπάρσων», είπε ο Μάρτον Γένγεσι, βουλευτής του Γιόμπικ, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος αυτού της ακροδεξιάς.

Η συγκέντρωση τέλειωσε έπειτα από σχεδόν δύο ώρες και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο

"Η χώρα μας έχει καθυποταχτεί στον Σιωνισμό, έχει γίνει ο στόχος  εποικισμού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου