ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Α.ΓΕΝΝΑΤΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΄΄Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου της Αθήνας, η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά-Βλαχοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή", μιλάει στο defencenet.gr για το "δια ταύτα" μιας επίπονης προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και για την "Αυγή" που που ξημερώνει στο δήμο της Αθήνας.
-Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών για την Αθήνα την επόμενη Κυριακή;
"Ο νικητής των εκλογών στην Αθήνα την επόμενη Κυριακή, θα είναι ο Αθηναϊκός λαός, γιατί αυτός πρέπει να είναι. Θεωρώντας ότι η Δημοτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ανθρωποκεντρικό χαραχτήρα ,η επιλογή Δημάρχου έχει να κάνει με την ηθικότητα και την αποτελεσματικότητα του υποψηφίου.
Μελετώντας  τα πρόσωπα που έχουν διατελέσει Δήμαρχοι στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε ότι για το μόνο που δεν διακρίνονται είναι για την  αποτελεσματικότητά τους. Οι δύο εκ των οποίων είναι και νυν υποψήφιοι  Δήμαρχοι, Καμίνης-Κακλαμάνης διασταυρώνοντας καθημερινά τα ξίφη τους  προκειμένου να αποδείξουν ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον.
Δεν έχουν αντιληφθεί  ότι όλος  ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει την ανεπάρκεια τους και η οποία είναι οφθαλμοφανής.
Κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας  βλέπεις τα έργα τόσο του Κου Καμίνη όσο και του Κου Κακλαμάνη. Παντού παραεμπόριο, εγκληματικότητα, επαιτεία, βρωμιά. Παρακμή σε όλο το μεγαλείο. Τα  περισσότερα μαγαζιά κλειστά και όσα είναι ανοιχτά, είτε έχουν αλλοδαπούς ιδιοκτήτες ,είτε φοβισμένους και απογοητευμένους  Έλληνες .
Η Ελληνική Αυγή αντιδρά σε όλη αυτή την κατάντια. Υψώνει την φωνή της και καλεί όλους αυτούς που καθημερινά βασανίζονται και ταλαιπωρούνται στην Αθήνα και όχι μόνο, να στρατευθούν μαζί της  ως μοναδική ελπίδα, προκειμένου η Αθήνα να γίνει η Πόλη των ονείρων μας. Θεωρώ ότι ο νικητής των επομένων εκλογών θα είναι ο Ελληνικός Λαός δηλαδή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  με τον Ηλία Κασιδιάρη".
-Ως οικονομολόγος ποια η θέση σας για τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων;
"Γνωρίζοντας τα προβλήματα της δημόσιας διοίκησης και ιδιαιτέρως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος, όσο και η χώρα γενικότερα ,καλούμαστε να αναλάβουμε τα ινία, προκειμένου να εκπληρώσουμε την επιθυμία του Αθηναίου Πολίτη ,για εξιχνίαση των οικονομικών του δήμου Αθηναίων αλλά και την ορθή διαχείριση τους , βάζοντας τέλος στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος ,η οποία έχει διατελεστεί  τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Θα συστήσουμε οικονομικές επιτροπές, αποτελούμενες από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές -λογιστές ,προκειμένου να εκδώσουμε πορίσματα για την μέχρι τώρα οικονομική διαχείριση του Δήμου Αθηναίων και θα αποδώσουμε τις αντίστοιχες ευθύνες εάν και εφόσον υπάρχουν.
Θα συστήσουμε ομάδες οικονομικών επιστημόνων, που θα επεξεργάζονται τα οικονομικά δεδομένα και θα καθορίζουν την μακροοικονομική πολιτική του Δήμου, με διάθεση ανάπτυξης, πάντα σε συνάρτηση βέβαια  με την ανθρωπιστική διάσταση ,που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής μας".
-Τι προσδοκάτε για την Αθήνα; 
"Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι να την κάνουμε ξανά Πρωτεύουσα των Ελλήνων γιατί πλέον μόνο των Ελλήνων δεν είναι. Όραμα μας είναι να γίνει η πιο λαμπερή και καθαρή  πρωτεύουσα της Ευρώπης, να  προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον τόσο για  το πολιτισμικό της παρελθόν και τα ιστορικά μνημεία,  αλλά και για την μοναδικότητά της ,την ασφάλεια της, την καθαριότητα της ,την αίγλη της που τα τελευταία  χρόνια έχουν καταρρακωθεί.
Ας  δώσουμε την δυνατότητα στον ΄Ελληνα πολίτη μέσω κοινωνικών και οικονομικών διευκολύνσεων που θα παρέχουμε, να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του και θα πολεμήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την διαφθορά και την ανέχεια που έχει διατελεστεί τα τελευταία  χρόνια.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους την επόμενη Κυριακή .Στο πρόσωπο το δικό μας θα   ανακαλύψουν την ειλικρίνεια, την ανθρωπιά ,την ηθικότητα και την ασφάλεια που τόσο επιθυμούν.
Η λύση  είναι μία και μοναδική:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με τον Ηλία Κασιδιάρη".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου