ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΑΨΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ






ΟΡΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΧΘΡΟΙ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

"Κόκκινο" άναψε η τρόικα στον Α.Σαμαρά ως προς την απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.
Ενώ πριν από τρεις ώρες ο ίδιος ο Γ.Στουρνάρας μάζευε τα προσωπικα του αντικείμενα και οι συνεργάτρες του ανέφεραν ότι "υπό αυτές τις συνθήκες δεν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του" στέλεχος της τρόικα επικοινώνησε μαζί του, αλλά και με το Μαξίμου και σημείωσε σε όλους τους τόνους ότι "Δεν θα μετακινηθεί κανένας από το ΥΠΟΙΚ".
Γράφαμε πριν λίγο ότι ο ο υπουργός Οικονομικών θα είναι "της απολύτου εγκρίσεως" της τρόικα και ότι δεν εξαρτάται από τον Α.Σαμαρά το ποιος θα αναλάβει το ΥΠΟΙΚ, και επιβεβαιωθήκαμε πολύ πιο σύντομα απ'ότι περιμέναμε: Η τρόικα επέλεξε και αυτός θα είναι ο ... Γ.Στουρνάρας!
Στενοί συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα, άγνωστο αν ήταν οι ίδιοι που διέρρεαν πως ο υπουργός αποχωρεί, ανέφεραν ότι ο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζει κανονικά την δουλειά του.
Το ζήτημα είναι "Τι είδους ανασχηματισμός μπορεί να γίνει αν δεν φύγει ο Γ.Στουρνάρας;"αλλά αυτό το ερώτημα αφορά τον Α.Σαμαρά και μάλλον πάει πίσω τον ανασχηματισμό
Η χώρα, όντας υπό ξένη κατοχή και τον απόλυτο έλεγχο κέντρων εντελώς διάφορων με τα εθνικά συμφέροντα θα πρέπει να περιμένει πριν ξημερώσει η λευτεριά...
Τμήμα ειδήσεων defenenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου