ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Mεγάλη "επιτυχία" ΕΕ & ΗΠΑ στην Ουκρανία - Οι νεοναζί στην εξουσία!

- ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ... ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ  ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΣΑΛΙΣΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ . ΧΑΙΡΕ ΝΙΚΗ . -

Ενας από τους ανθρώπους-κλειδιά που θα αναλάβει ρόλο στην επόμενη κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ο Oleg Tiagnibok, ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος Svoboda ο οποίος χαρακτήριζε την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς ως «εβραιο-ρωσική μαφία».
Το κόμμα του επικαλείται ρίζες από τον αντάρτικο στρατό που πολέμησε στο πλευρό των Γερμανών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ονομαζόταν "Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα", ως το 2004.
Αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα, κυνηγούν τους Εβραίους και αποθεώνουν τον Αδόλφο Χίτλερ και τα SS. Kαι αυτοί κυριαρχούν σήμερα στην Ουκρανία!
Τον περασμένο μήνα διοργάνωσε εκδήλωση με αναμμένους πυρσούς προς τιμήν του Στέπαν Μπαντέρα, του ηγέτη των ναζιστών και συνεργάτη των Γερανών στην Ουκρανία στον Β.ΠΠ.
Η συγκεκριμένη παράταξη, που αποτελεί τον "Δεξιό Τομέα" ήταν αυτή που ανέτρεψε την κυβέρνηση και κατέστρεψε όες τις συμφωνίες με την αδιάλλακτη στάση της στην πλατεία Ανεξαρτησίας.
Από την άλλη, ωστόσο, οι κατηγορίες για φασισμό και αντισημητισμό εναντίον των διαδηλωτών του Κιέβου κάνουν τους Αμερικανούς να χαμογελούν, επειδή ακριβώς τις προφέρουν οι Ρώσοι.
Οι Ουκρανοί νεοναζιστές δεν έχουν καμία σχέση με τα εθνικιστικά κινήματα σε Γαλλία, Αυστρία, Ελλάδα, Νορβηγία κλπ
Είναι απ'ευθείας απόγονοι των Ουκρανών ναζί που πολέμησαν με λύσσα  και προκάλεσαν εκατόμβες νεκρών στον Β'ΠΠ στην Ουκρανία.
Αυτή την στιγμή είναι η πλέον οργανωμένη πολιτική-παραστρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία και ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις αφού οι "σύμμαχοί" τους είναι η διεφθαρμένη παρέα της Τιμοσένκο και διάφοροι άλλοι τύποι που ο Αλ Καπόνε μπροστά τους ωχριά...
Δείτε τις τελετές "Μνήμης" στους ναζιστές προγόνους τους που αιματοκύλισαν ως σύμμαχοι των Γερμανών την Ουκρανία στον Β'ΠΠ:




Επίσης δείτε και τις λαμπαδηφορίες στη μνήμη του ναζιστή ηγέτη της γερμανοκρατούμενης Ουκρανίας τον Β'ΠΠ:
<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/tHhGEiwCHZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου