ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

KBANTIKH AΠΟΚΑΛΥΨΗ Το μυστήριο της ύπαρξης (vid) 03/02/14 - 16:41

ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΗ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΙΘΗΡ ΖΕΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΑΙΘΗΡ ΕΝΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΙΚΟΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΓΕΝΗ ΟΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ.

ΖΕΥΣ Ε=617

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ=617

ΘΕΟΣ ΑΙΘΗΡ ΑΕΙ ΑΓΑΘΟΝ ΕΝ=617

ΘΕΟΣ ΑΙΘΗΡ ΑΙΔΙΟΝ ΕΝ Ε=617

ΑΥΤΟΦΥΗΣ=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΑΠΕΙΡΟΝ ΜΕΓΑ Α=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ ΕΝ ΖΗΝ ΟΜ Ε=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΗ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΖΗΝ ΑΙΘΗΡ Ε=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗ ΟΝ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΖΗΝ ΑΙΘΗΡ Ε=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ ΟΝ ΟΜ Ε=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΗ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΑΙΘΗΡ ΓΑΙΑ ΕΝ=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ=1879

ΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣ ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΕΛ ΖΗΝ=1879

ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΖΗΝ ΕΙΣ ΑΔΗΛΟΣ ΝΟΟΣ=1879

ΖΕΥΣ ΘΕΟΣ ΖΗΝ ΑΙΘΗΡ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΓΝΟΣ=1879

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ .ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ.ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ=1004

ΘΕΟΣ ΝΟΥΣ=1004

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ=1004 




Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε επιστήμονες να μιλάνε για την πραγματικότητα της ύπαρξης. Όλα όσα λένε είναι πραγματικότητα... και υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά να χωνέψετε αυτή την αλήθεια.

Την πληροφορία αυτή, ως άνθρωποι, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να την ξεσκαλίσουμε και να την γνωρίσουμε... είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της γνώσης... διότι έχοντας αυτή τη γνώση στο μυαλό σου, "χάνονται" πολλές αξίες της ζωής σου... όσον αφορά την αντίληψή σου για την ζωή.
<
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου