ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ελάτε να πάρουμε τους ΔΗΜΟΥΣ μας πίσω!!!...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ

Μόνον η συμμετοχή Ενεργών Δημοτών σε κάθε Δήμο εξασφαλίζει ότι η κάθε προσπάθεια για Ανατροπή και Απελευθέρωση δεν θα καπελωθεί και δεν θα παρεκτραπεί του σκοπού της!!!

Ελληνίδες και Έλληνες Πολίτες.
Ελάτε να πάρουμε τους ΔΗΜΟΥΣ μας πίσω!!!…


================================================================================================================================================
Καλέσματα των Σωμάτων Ενεργών Δημοτών (Σ.Ε.Δ.) των  Δήμων Αιγάλεω και (3Β) Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το ερχόμενο Σάββατο 
================================================================================================================================================
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
«ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ» ΑΙΓΑΛΕΩ

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»
«Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ»

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Εδώ και τέσσερα χρόνια ζούμε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στην ιστορία της χώρας μας. Η πολιτική κυβερνήσεων και Τρόικας οδηγεί μέρα με τη μέρα σε μια κοινωνική καταστροφή που πλήττει κυρίως τον εργαζόμενο λαϊκό κόσμο, όλους εμάς που ζούμε από τη δουλειά μας, όλους εμάς που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την προοπτική της εξαθλίωσης και της στέρησης κάθε κοινωνικής μας κατάκτησης.
Μια τέτοια πολιτική δεν θα μπορούσε να αφήσει αλώβητη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με το Σχέδιο Καλλικράτης και όσα μέτρα ακολούθησαν στη συνέχεια, οι δήμοι μετατρέπονται πια σε θεσμούς απομακρυσμένους από τους δημότες, οι κοινωνικές τους υπηρεσίες τους συρρικνώνονται και διαλύονται, μια σειρά λειτουργίες αλλά και δημόσιοι χώροι παραδίδονται στα ιδιωτικά συμφέροντα και μετατρέπονται σε εμπόρευμα που υποχρεώνονται να πληρώνουν βιαίως οι δημότες.
Αυτή είναι η πολιτική που ασκείται και στο Αιγάλεω και την πολιτική θα την αντιπαλέψει και θα την ανατρέψει ο αποφασισμένος λαός του Αιγάλεω.
Με ασυμβίβαστο αγώνα για να περάσει ο δήμος στα χέρια και τις αποφάσεις των ίδιων των δημοτών, για να ανατραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης, της Τρόικας και όλων εκείνων των κομματικών συνδιασμών που τα υλοποιούν στον δήμο μας, συγκροτούμε μια νέα Ενωτική Αμεσοδημοκρατική Δημοτική Κίνηση, και καλούμε σε συμμετοχή και συνεργασία κάθε Ελεύθερο και Ανένταχτο Δημότη του Αιγαλεώτικου λαού.
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" (Δημαρχείου και Κουντουριώτου) πραγματοποιούμε ανοιχτή Συνέλευση, στην οποία καλούμε κάθε Αιγαλεώτη και Αιγαλεώτισσα που αντιτάσσεται σε κάθε κομματική πολιτική να συμμετάσχει και να συνδιαμορφώσει τη νέα Ενωτική Δημοτική Κίνηση και την πολιτική της.
===============================================================================================

Συμπολίτες συναγωνιστές,
Το Σάββατο ξεκινάμε τις ανοιχτές συνελεύσεις μας.
Εμείς που ελεύθερα επιθυμούμε να παίρνουμε μέρος στη λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων που αφορούν στη ζωή μας.
Σας καλούμε, όχι με την κομματική σας ταυτότητα αλλά, με την καρδιά σας και το μυαλό σας για εργασία προς όφελος όλων μας.
Τόπος η Πνευματική Εστία Βούλας, οδός Αγ. Ιωάννη, κάτω από το πάρκινγκ της κεντρικής Πλατείας και το ΚΑΠΗ, ώρα 17.30.
Συντονιστές και γραμματεία θα εκλεγούν από τη Συνέλευση, που θα καθορίσει και την προτεραιότητα των θεμάτων της Η/Δ.
Δηλωμένος στόχος είναι η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των Ενεργών Δημοτών στις αποφάσεις υπό τις σημερινές κρίσιμες συνθήκες.
Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές σπάμε τους τεχνητούς διπολισμούς και τις μεθοδεύσεις του συστήματος και παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
======================================================================================================================================================================

Δήμοι Ελλήνων Πολιτών
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007468544276

Όσοι θέλετε να δηλώσετε πρόθεση ενεργής συμμετοχής στα Σ.Ε.Δ. (Σώματα Ενεργών Δημοτών) ασχέτως Δήμου κατοικίας και δεν γνωρίζετε ήδη κάποιον να απευθυνθείτε μπορείτε να το κάνετε εδώ:
Δήμοι Ελλήνων Πολιτών
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007468544276 ή μέσω προσωπικού μηνύματος ή στο 
dimoiellinonpoliton@gmail.com αν προτιμάτε.

ΠΗΓΗ¨ ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου