ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ FT, REUTERS, BBC "Η Χρυσή Αυγή έχει αυξήσει την εκλογική της δύναμη" 04/12/13 - 00:26

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΟΠΟΛΩΝΟΥ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΣΑΜΜΑΡΑΣ  ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΛΙ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έδωσε κοινή συνέντευξη σε Financial Times, Reuters και BBC στην οποία εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές και αποκάλυψε αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν και οι συστημικές δημοσκοπήσεις το αρνούνται: ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αυξήσει την εκλογική του δύναμη!
Πιο συγκεκριμένα ο Α.Τσίπρας προέβλεψε ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν πριν το τέλος του 2014. «Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν χωρίς φόβο, χωρίς το φόβο της κατηγορίας που εξαπέλυαν εναντίον μας οι αντίπαλοί μας το 2012, ότι σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα μετατραπεί σε έρημο» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Και πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και με διαφορά αλλά φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη. Για την κυβέρνηση θα είναι μια αληθινή καταστροφή. Ο φόβος του κυρίου Σαμαρά είναι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει την εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς τη στήριξη του λαού".
Αναφερόμενος σε ενδεχόμενο νέο κούρεμα χρέους με τη συμμετοχή των ευρωπαίων δανειστών που θα χάσουν μεγάλο τμήμα των δανείων που έχουν χορηγήσει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το έχει συζητήσει με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αν και αναγνώρισε ότι «ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έχει διαφορετικές ιδέες».
Tέλος ανέφερε ότι η διαμάχη μεταξύ Αθηνών και τρόικα, που έχει καθυστερήσει την καταβολή της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, αποδεικνύει ότι η χώρα θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς χρήματα της διάσωσης για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο αν ο ίδιος αποχωρούσε από την ισχύουσα συμφωνία, ιδίως από τη στιγμή που η Ελλάδα καταγράφει πρωτογενές πλεόνασμα: «Αν θυμάστε, είχαν πως εάν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα είχαμε χρήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κέρδισε. Ο Σαμαράς κέρδισε, αλλά και πάλι δεν έχουν χρήματα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου