ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013 ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Με κιπά ο πρίγκιπας Κάρολος στην χειροτονία του αρχιραββίνου

EINAI ΓΝΩΣΤΗ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠ[Ο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΣΙΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΟΕΒΡΑΙΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Β''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ .


Εκτός από του να πάρει τον τίτλο του πρώτου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που παρίσταται σε χειροτονία ενός αρχιραβίνου, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έδειξε με τον πλέον σαφή τρόπο την υποταγή του στουςΕβραίους, φορώντας ένα κιπά (ή yarmulke) το οποίο είχε κοσμηθεί με το επίσημο έμβλημα του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ο νέος επικεφαλής ραβίνος Ephraim Mervis ανέλαβε την θέση αυτή την Κυριακή.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κιπά εμφανίζεται στο πριγκιπικό κεφάλι, καθώς ο Κάρολος το έχει ξαναφορέσει σε διάφορες άλλες εβραϊκές εκδηλώσεις και τελετές.
Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει στενούς δεσμούς με το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ και τις εβραϊκές οργανώσεις που υποστηρίζουν το Ισραήλ στη Βρετανία.
Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, έστειλε στο γιο του Καρόλου, William και την σύζυγό του, μια μπλε ενδυμασία για το νεογέννητο γιο τους, με το μήνυμα "Από το Ισραήλ με αγάπη" τυπωμένο στην μπλούζα.
Στην βρετανική βασιλική οικογένεια υπάρχει επίσης μια παράδοση να γίνεται περιτομή στα αγοράκια τους, που την κάνει ένας ‘mohel’, η εβραϊκή λέξη για έναν ‘ειδικό’ για την περιτομή. Ο Κάρολος είναι ένα από εκείνα τα μωρά.
Υπάρχουν επίσης τεράστιες εικασίες για μεγάλες μυστικές σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του Ισραήλ, οι οποίες περιλαμβάνουν αναφορές για κοινά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, έως και εβραϊκή καταγωγή για την βασιλική οικογένεια.

Οι εικασίες σπάνια βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, καθώς η βασιλική οικογένεια διατηρεί μυστικές τις αληθείς σχέσεις της με τους Εβραίους, αλλά καθώς ο τόσο δημοφιλής ιστορικός Simon Sebag Montefiore λέει, «ιστορικά, η βρετανική βασιλική οικογένεια είχε πάντα μια πολύ φιλική σχέση με την εβραϊκή κοινότητα».
πηγή ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου