ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: Η Γερμανία επέβαλε το ΔΝΤ

- ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ Ο ΜΠΕΝΙ-ΖΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΡΘΕ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. -

Στο λάθος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ του Κινήματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως το λάθος των θεσμικών εταίρων της χώρας μας (ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και κράτη – μέλη της ΕΕ), δεν είναι τόσο λάθος τεχνικό αλλά λάθος πολιτικό και ιδεολογικό.
Εκανε λόγο για προγράμματα τιμωρίας των δημοσιονομικών άσωτων κρατών, τα οποία όπως είπε αναγκάστηκαν να υποκύψουν στα προγράμματα αυτά. "Η Ελλάδα αποτέλεσε εργαστήριο στο οποίο δοκιμάστηκαν αυτές οι προσαρμογές", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στην παρουσία του ΔΝΤ στα προγράμματα προσαρμογής, ο κ. Βενιζέλος είπε πως αυτό "το επέβαλε η Γερμανία και οι άλλες ενάρετες δημοσιονομικά χώρες" επειδή το ήθελαν ως εγγυητή λόγω της εμπειρίας του σε τέτοια προγράμματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου