ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ Έκκληση Ρογκόζιν: "Όλοι πρέπει να ενωθούμε κατά των διαστημικών απειλών"






























  - Ο ΡΟΓΚΟΖΙΝ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΝ, ΟΜΩΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. -                                                                                                                 Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν επισήμανε την επικαιρότητα της συνένωσης των μεγάλων χωρών του κόσμου με σκοπό την αποτροπή της εισβολής των εξωγήινων σωμάτων στη Γη.

«Έχω ήδη επισημάνει την ανάγκη ανάληψης κάποιας διεθνούς πρωτοβουλίας για τη δημιουργία συστήματος προειδοποίησης και πρόληψης της επικίνδυνης προσέγγισης σωμάτων εξωγήινης προέλευσης στη Γη» - δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Ρογκόζιν σε σχέση με τη βροχή μετεωριτών, που έπεσε πάνω από την περιοχή Τσελιάμπινσκ.

Όπως τόνισε ο ανταπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, ό,τι έχει συμβεί σήμερα στα Ουράλια, επιβεβαιώνει για άλλη μιά φορά τη σημασία της αντιμετώπισης του εν λόγω προβλήματος.

Προς το παρόν τόσο η Ρωσία, όσο και οι ΗΠΑ δεν έχουν τη δυνατότητα κατάρριψης τέτοιων αντικειμένων,- παρατήρησε ο Ντμίτρι Ρογκόζιν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου