ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ" ΤΟΥ "Όχι πισωγυρίσματα για την ιθαγένεια"

-Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ "ΑΓΩΝ ΜΟΥ". ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΟΣΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΕΥΡΩΠΗ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΡΗ, ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΤΗΝ ΘΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΑΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΗΛΙΟ ΡΑ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,  Ο ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΝΗ. ΟΠΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ -ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΥΓΧΙΣΗ. ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. -


Και να που εμφανίζεται ξανά για να προστατέψει το τερατούργημά του ακόμα και ενάντια στην απόφαση του ΣτΕ, ο Γ.Παπανδρέου.

 Να μην επιτρέψει η κυβέρνηση να γίνει πισωγύρισμα στο θέμα της ιθαγένειας και να διασφαλίσει αυτή την προοδευτική μεταρρύθμιση ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου Ραγκούση.

Δεν επιτρέπονται ταλαντεύσεις, οπισθοδρομήσεις και μικροκομματικοί υπολογισμοί στο ζήτημα της ιθαγένεια αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός. "Ο νόμος 3838, περί απόδοσης ιθαγένειας, έκανε πράξη μία σαφή προεκλογική μας δέσμευση και αποτέλεσε θεμελιώδη προοδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, παρά την λυσσαλέα αντίδραση των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης" σημειώνει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζει ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν ακυρώνει τα δομικά στοιχεία του νόμου, με βάση τα οποία, μεταξύ άλλων, προστατεύονται και ενισχύονται θεμελιώδη δικαιώματα χιλιάδων παιδιών νομίμων μεταναστών που "γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή φοιτούν στα σχολεία μας, τα διδάσκουν οι δάσκαλοί μας, παίζουν στις αυλές των σχολείων μας όπως όλα τα παιδιά".

Καταλήγει λέγοντας ότι η απόφαση για το εάν θα πάμε μπροστά ή πίσω σε αυτό το κρίσιμο θέμα είναι βαθύτατα πολιτική και ανήκει στην κυβέρνηση.

Πάντως ο άνθρωπος δεν κρύβει τους σκοπούς του, να γεμίσει τη χώρα με αλλόφυλους, και να κάνει τον Έλληνα είδος προς εξαφάνιση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου