ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ-Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Αποκλεισμός του Λαϊκού Συνδέσμου από την Βουλή


 - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΙΚΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΧΗΓΩΝ. ΩΣ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΥΛΗ, ΕΘΝΟΣ.
   ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. -

Ο Α. Γεωργιάδης είπε στη Βουλή ότι οι αποκλεισμένοι από όλα τα ιδιωτικά κανάλια και πρακτικά και από την δημόσια τηλεόραση, βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ... κρύβονται και δεν θέλουν να βγουν στην τηλεόραση! Ουδέν ψευδέστερο, φυσικά, αφού είναι γνωστό ότι κανείς δεν τους καλεί στην τηλεόραση (όταν δεν πλαστογραφούν τις φωτό τους, τα κανάλια).

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τον Η. Κασιδιάρη να διαμαρτύρεται έντονα προς τον βουλευτή της ΝΔ και τον πρόεδρο της Βουλής Α.Νάκο, ο οποίος φυσικά πήρε το μέρος του βουλευτή της ΝΔ.

Μάλιστα ο Η.Κασιδάρης υπερέβη και σε χαρακτηρισμούς τα ειωθότα της Βουλής χαρακτηρίζοντάς τον "τρελό" και "καραγκιόζη".

"Να ξέρει ο κόσμος. Στην τηλεόραση σας προσκαλούν και δεν πηγαίνετε. Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ".

"Είσαι τρελός και καραγκιόζης" απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον δικό του πηγαίο χαρακτηριστικό τρόπο.

Το εκπληκτικό είναι ότι αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον βουλευτή της ΧΑ ο προεδρεύων της συνεδρίασης Αθ. Νάκος λέγοντας του "Σιγά μην πάρεις το λόγο με αυτές τις εκφράσεις".

Ακολούθησε καυγάς Νάκου-Κασιδιάρη, με τον πρόεδρο της Βουλής να επιμένει να αρνείται να του δώσει το λόγο. Ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να φωνάζει, λέγοντας ότι "Στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... Ε, βέβαια αφού όλοι είστε παλτά", εννοώντας ένα φραστικό ατόπημα του Α.Νάκου που είχε χαρακτηρίσει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Bασιλική Κατριβάνου που εμφανίστηκε με ... εκδρομική ενδυμασία στην αίθουσα ως ... "Η κυρία με το παλτό"!

Μάλιστα ο Α.Νάκος έκανε και τον ... νταή λέγοντας προς τον Η.Κασιδιάρη "Απειλές εκεί που ξέρετε, εδώ δεν περνάνε"! Και όλα αυτά γιατί ο εκορόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου θέλησε να απαντήσει σε ένα καταφανές ψεύδος και να αναδείξει τον αποκλεισμό της του Συνδέσμου από τα κανάλια!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου