ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αντιρατσιστές εναντίον αντιρατσιστών!!!

Μετά την παράνομη, αντισυνταγματική και δήθεν αλληλέγγυα διαδήλωση...Οι αναρχικοί αντιδρούν στην διαδήλωση των ισλαμιστών!! Μήπως έρχεται η σειρά τους;
Δυστυχώς για τον Έλληνα αναρχικό οι συναγωνιστές του μουσουλμάνοι φαίνεται ότι θεωρούν την θρησκευτική πίστη τους πιο σημαντική από τους ταξικούς αγώνες των «επαναστατών» απόγονων της ελληνικής πλουτοκρατίας και μπουρζουαζίας.

;http://www.facebook.com/groups/376563972392520/permalink/405845666131017/



Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε.


  • Ενας όχλος  ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης  προς αυτήν των ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα  ήταν για τον Αλλάχ.
  • Οπως προκύπτει οι συμμετέχοντες αναρχικοί και ιδιαίτερα οι κοπέλες μάλλον αποφάσισαν να μην ξανασυμμετέχουν μετά από αυτά που είδαν.
  • Τέλος ο συγγραφέας.... φαίνεται να παραδέχεται πως ήταν μία διαμαρτυρία, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «η πρωτεύουσα της χώρας έχει καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους».
  • Αλλος σχολιαστής προσθέτει πως σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν.
http://www.katohika.gr/2012/08/h_25.html

==============================
==========================================================================

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ:ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αναρτήθηκε από


Τα σχόλια περιττεύουν. Τα πλάνα είναι αποκαλυπτικά.Έγινε κι αυτό. Πακιστανοί, Αφγανοί, "αλληλέγγυοι" και κάθε καρυδιάς καρύδι έκαναν ντου στον Άγνωστο Στρατιώτη και επιχείρησαν να βεβηλώσουν το εθνικό μνημείο των αγωνιστών της πατρίδος που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι.
Είναι η μεγαλύτερη ξεφτύλα που έχει γνωρίσει το συντεταγμένο κράτος. Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα επί Τζέφρι. Μάλλον η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο δοσιλογική κυβέρνηση μετά την κατοχή.

http://freedomhellas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6734.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου