ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο εφιάλτης των μεταναστών από τη Συρία ξεκίνησε - Συλλήψεις στη Μυτιλήνη

Στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, τις τελευταίες εβδομάδες οι αποβιβάσεις παράνομων μεταναστών με φουσκωτά είναι συνεχείς. Ξεκινούν από τα παράλια της Τουρκίας, όπου οι διακινητές παράνομων μεταναστών κάνουν “χρυσές δουλειές”.

Σύφωνα με το «Εμπρός.net» της Μυτιλήνης μόνο χθες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 15 παράνομοι μετανάστες κι ο Τούρκος μεταφορέας τους. Τα χθεσινά δυο περιστατικά αποβιβάσεων Σύριων παράνομων μεταναστών στη Λέσβο και η σύλληψη ενός Τούρκου μεταφορέα τους, ήρθε να προστεθεί σε ανάλογα περιστατικά της περασμένης εβδομάδας και να ξυπνήσει εφιάλτες περασμένων χρόνων όταν η Λέσβος αποτέλεσε χώρο αποβίβασης πραγματικά χιλιάδων παράνομων μεταναστών.

Χθες επίσης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από στελέχη του Λιμεναρχείου και μετά από καταδίωξη, σε απόσταση δυο ναυτικών μιλίων από τις ακτές του νησιού, 24χρονος Τούρκος, ο οποίος με φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, μετέφερε και αποβίβασε 10 Σύριους (τέσσερις άνδρες, δυο γυναίκες και τέσσερα παιδιά), οι οποίοι συνελήφθησαν στις ακτές του νησιού από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής. (Εμπρός)

Tο συμπέρασμα είναι ότι πάλι εμείς θα πληρώσουμε τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, και έτσι εξηγείται πως οι αμερικανοθρεμμένες ΜΚΟ κατευθύνουν τις ορδές των προσφύγων σε εμάς, επιβάλοντας με το έτσι θέλω τη σιωπή του γηγενούς πληθυσμού είτε μετη βοήθεια των ΜΜΕ είτε με την βοήθεια του "περίεργου" αντιεξουσιαστικού χώρου που οι σκοποί του συμπίπτουν πάντα με τους νεοταξίτικους σκοπούς.

Αυτά είναι τα πρώτα κύματα έπονται και άλλα, όσο για τον ρόλο της Τουρκίας στην δημιουργία κοινωνικής κατάρρευσης στη χώρα μας είναι πλέον σαφής ακόμα και σε ανθρώπους με νοημοσύνη αμοιβάδας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου