ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΤΟ FORBES ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΑΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΧΡΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.Ο ΟΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ Ε ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΥΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ .



Ένα άρθρο στη σφαιρα της φαντασίας δημοσίευσε το περιοδικό Forbes, το οποίο ισχυρίζεται ότι, η Αθήνα έχει προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει στις ευρωπαϊκές αγορές περίπου 8 εκατ. κυβικά μέτρα αερίου από θαλάσσιες περιοχές, που ελέγχονται από την Κύπρο και το Ισραήλ. Φυσικά περιττό να πούμε ότι τέτοιος διαγωνισμός δεν έχει προκηρυχθεί ούτε στα όνειρα του υπουργείου.
 
Θα θυήσουμε επίσης ότι οι "σύμμαχοί" μας Αμερικανοί βιάζονται να καταλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία και να περάσουν τον αγωγό μέσω Τουρκίας! Τόσο μας υπολογίζουν.Απλά γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι είναι αγαπητοί στον ελληνικό λαο λόγω Ορθόδοξης Αδελφοσύνης και προσπαθούν να το σπάσουν αυτό είτε προσφέροντς καθρεφτάκια στους ιθαγενείς (ότι και καλά θα κερδίσουν) είτε προωθόντας την αθεϊα μεσω των ΜΚΟ και των αριστερών κομμάτων, ώστε ο πληθυσμός ν αμην νιώθει πνευματική συνδεη με Ρώσους και Σέρβους. Kαι το καλύτερο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ανακηρύξει ούτε την ΑΟΖ!
 
Άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει νέο ενεργειακό ρόλο», στο οποίο χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Όσο καιρό η Ευρώπη ασχολείτο με το τι πρόκειται να συμβεί αν η Ρωσία αποφάσιζε να κλείσει την βαλβίδα παροχής φυσικού αερίου, η Αθήνα φαίνεται ότι αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσει ένα νέο ενεργειακό ρόλο», «φιλοξενεί» στη διαδικτυακή του έκδοση το αμερικανικό περιοδικό «Forbes». 
 
Στο κείμενο, που υπογράφεται από τον Christopher Coates, αναφέρεται ότι το «ελληνικό υπουργείο Ενέργειας προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει στις ευρωπαϊκές αγορές περίπου 8 εκατ. κυβικά μέτρα αερίου από θαλάσσιες περιοχές, που ελέγχονται από την Κύπρο και το Ισραήλ».
 
Ο αρθρογράφος επικαλείται στοιχεία του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με τα οποία, ο αγωγός IGI-Poseidon θα συνδέει το ισραηλινό οικόπεδο Leviathan με την Ευρώπη μέσω Ελλάδας και διαχειριστές θα είναι η ιταλική Edison και η ελληνική ΔΕΠΑ.
 
Στο άρθρο σημειώνεται ότι «τα τελευταία τρία χρόνια η Αθήνα επικέντρωσε τις προσπάθειές της στη συμμετοχή της στον πρόσφατο ενεργειακό πυρετό που έχει καταλάβει την Ανατολική Μεσόγειο. Θέλει να γίνει κόμβος για τα κυπριακά και ισραηλινά κοιτάσματα φυσικού αερίου, αλλά και παραγωγός η ίδια.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου