ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ.ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΥΡΙΕ ΛΑΒΡΟΦ.??ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ.. Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΤΕ??
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΊΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΚΟΙΝΙΑ .



Απάντηση στις επικρίσεις της Δύσης, όσον αφορά τις ενέργειες της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία, έδωσε πριν από λίγη ώρα από τη Γενεύη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σημειώνοντας πως "στόχος της Μόσχας είναι να προστατεύσει τους Ρώσους πολίτες και να προασπίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα".
Ενωρίτερα το ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πως "ο κ. Λαβόφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κινέζο ομόλογό του, με τη Μόσχα να ανακοινώνει πως η Κίνα βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό σε συμφωνία με την Ρωσία, όσον αφορά την κατάσταση στην Ουκρανία".
Ο Σ.Λαβρόφ στην δήλωσή του σημείωσε ότι "Ακραία εθνικιστικά στοιχεία με αντισημιτικές τάσεις είναι υπεύθυνα για πολλά από τα προβλήματα στην Ουκρανία, καθιστώντας απαραίτητη την επέμβαση της Μόσχας, προκειμένου να προστατευθούν οι Ρώσοι πολίτες".
Πρόσθεσε πως "Δυστυχώς ορισμένες πόλεις της Ουκρανίας βρίσκονται υπό των έλεγχο ακραίων στοιχείων".
Τέλος, ο κ. Λαβρόφ κάλεσε τη Δύση "να σταματήσει να βλέπει την κατάσταση στην Ουκρανία υπό το πρίσμα γεωπολιτικών υπολογισμών και να σκεφτεί πρωτίστως τον ουκρανικό λαό".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου