ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΣΑΝ ΦΙΛΟΔΙΚΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ .ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ  .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΦΥΛΗ ΠΑΤΡΙΣ ΕΘΝΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ Ν ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Ο ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ .ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ .ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ .



Την απόφαση να άρει τις ασυλίες των τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ελένης Ζαρούλια και Μιχάλη Αρβανίτη, πήρε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
 
Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχθηκαν όλα τα κόμματα, πλην των ΑΝΕΛ, που δήλωσαν «παρών» και του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Παναγιώταρου που καταψήφισε. 
 
Έτσι η πρόταση πέρασε με 8 ψήφους υπέρ.
 
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να διακόψουν για σήμερα την συνεδρίαση για να συνεχίσουν την ερχόμενη Τρίτη το πρωί στις 10:30, με τις ακροάσεις και των υπολοίπων επτά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για του οποίους ζητείται η άρση ασυλίας τους. 
 
Στις 3:30 μ.μ. της ίδιας μέρας, προγραμμάτισαν να επισκεφθούν τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να ακροαστούν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος, μετά την θετική ανταπόκρισή του στη σχετική πρόταση της Επιτροπής, θα μεταφερθεί για το σκοπό αυτό στην Αθήνα, από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικοί εμφανίστηκαν στο να τους επισκεφθούν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας στον Κορυδαλλό για να δώσουν εξηγήσεις επί των συμπληρωματικών κατηγοριών με τις οποίες ζητείται η άρση ασυλίας τους, και οι προφυλακισμένοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής.
 
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, περίπου στις 14.00, ξεκίνησε η συζήτηση για την άρση ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
 
Υπέρ της άρσης της ασυλίας των δύο βουλευτών τάχθηκαν οκτώ βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, «παρών» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και καταψήφισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ζαρούλια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, δηλώνοντας ότι δεν την αφορούν και καταγγέλλει πολιτική σκοπιμότητα. Σημειώνεται, ότι η κ. Ζαρούλια δεν παρουσιάστηκε στην Επιτροπή αλλά έστειλε υπόμνημα καθώς επισκέπτεται σήμερα τον σύζυγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο, στις φυλακές Κορυδαλλού.
 
Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου που κατηγορούνται για «συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» είναι οι Ελ. Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Κώστας Μπαρμπαρούσης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου