ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Οι Άνθρωποι Δεν Είμαστε Από ‘δω


Οι επιστήμονες ξέρουν τώρα. Δεν είμαστε απ’ εδώ ! Δεν είμαστε από αυτόν τον γαλαξία. Φανταστείτε το σοκ να μεγαλώσετε σε μια οικογένεια και ξαφνικά να μάθετε ότι είστε υιοθετημένοι. Το ίδιο σοκ πάθανε οι επιστήμονες που ανακοίνωσαν ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν γεννήθηκε στον Γαλαξία, αλλά σε ένα
περίεργο σχηματισμό που ακούει στο όνομα Sagittarius Elliptical Galaxy (SagDEG) !
Πως γίνεται αυτό; Χρησιμοποιώντας τον όγκο δεδομένων από το Two-Micron All Sky Survey (2MASS), ένα μεγάλο πρόγραμμα να εξετάσουν τον ουρανό στο υπέρυθρο φάσμα από το πανεπιστήμιο της Massachusetts, οι αστρονόμοι πλέον απαντούν σε ερωτήσεις που τους ταλάνιζαν επί δεκαετίες και αποδεικνύουν ότι ο Γαλαξίας “μας” τρώει έναν από τους γείτονες του σε μια δραματική επίδειξη γαλαξιακού κανιβαλισμού. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο Astrophysical Journal, και είναι η πρώτη που χαρτογραφεί την πλήρη έκταση του γαλαξία Sagittarius και δείχνει λεπτομερώς πως τα κομμάτια του τυλίγονται και περνάνε μέσα από τον Γαλαξία. Έτσι τραβιέται, σκίζεται και απορροφάται από τον Γαλαξία.
Μια καινούργια υπέρυθρη έρευνα όλου του ουρανού έγινε το 2003. Ομάδες από τα πανεπιστήμια της Virginia και της Massachusetts χρησιμοποίησαν έναν υπέρ υπολογιστή για να ερευνήσουν μισό δισεκατομμύριο αστέρια και να φτιάξουν ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, που δείχνει το ηλιακό μας σύστημα (ο κίτρινος κύκλος) να βρίσκεται ακριβώς στο σταυροδρόμι των δυο γαλαξιών.
Το ότι φαίνεται ο γαλαξίας μας στον ουρανό, πάντοτε παραξένευε τους αστρονόμους. Εάν καταγόμασταν από τον Γαλαξία έπρεπε να είμαστε ευθυγραμμισμένοι ως προς την εκλειπτική του γαλαξία μας. Με τους πλανήτες να τοποθετούνται γύρω από τον Ήλιο μας, με την ίδια γωνία όπως ο Ήλιος μας ευθυγραμμίζεται με τον Γαλαξία. Αντί για αυτό, όπως πρότεινε πρώτος ο ερευνητής Matthew Perkins Erwin, η παράξενη γωνία δείχνει ότι ο Ήλιος μας επηρεάζεται από ένα άλλο σύστημα. Μαζί με τα στοιχεία του Two-Micron All Sky Survey ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ. ! Sagittarius Dwarf .
Ξέρουμε ότι οι αναγνώστες μας είναι άνθρωποι που ψάχνουν, όσοι θέλουν ας ψάξουν στο τμήμα αστρονομίας των πανεπιστημίων που αναφέρονται και ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα !








Παλμικά Δαχτυλίδια στον Ειρηνικό
Κοιτάξτε την εικόνα από την φωτογραφία του δορυφόρου καιρού στον Ειρηνικό ωκεανό του Naval Research Laboratory. Προσέξτε την ώρα 1900 Hrs UTC – 7pm London time. Αυτό σημαίνει ακριβώς 8 η ώρα το πρωί, σε ώρα Χαβάης. Τι έγινε ακριβώς τότε ΠΡΙΝ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;  Μα η επίθεση των Ιαπώνων στο Pearl Harbor ! Δείτε και το “Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου”
Εκεί έγραφα “Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι “μυημένοι, “κύριοι” ορισμένων μυστικών εταιριών” τρομάρα τους, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. (Η Βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία στην βλακεία)
Δεν αντιλαμβάνονται ότι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων. Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση, και πολύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά για όποιον έχει την σωστή (αιρετική για άλλους) μεταφυσική εκπαίδευση, για να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ταυτότητά τους (ψυχή), όσοι και αν είχαν ποτέ.
Όμως ο πραγματικός θάνατος για αυτούς τους κυρίους είναι κάτι απίθανα επώδυνο, και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες “κολάσεις” του μεσοαστρικού πεδίου.

Αρκετά όμως με τα μεταφυσικά, ας δούμε τι έχουμε εδώ σε φυσικό πεδίο. Για όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τριακοσίων ετών,που εξετάζουμε εδώ, χρησιμοποιούν ένα timing που λαμβάνει υπ όψιν συγκεκριμένα ουράνια σώματα στις 0 – 3,33 – 19,5 – 33 και 33,33 μοίρες ως προς τον ορίζοντα του γεγονότος.”
Για σκεφθείτε εδώ, τι γίνεται ? Τι παιχνίδι παίζεται ? Και σκεφτείτε η μεγάλη πυραμίδα από τις τρεις είναι μεγαλύτερη από την Χαβάη !!! Είναι τρεις με την ίδια διάταξη αυτών της Αιγύπτου, δηλαδή στην ίδια διάταξη της ζώνης του Ωρίωνα.
Αν προσέξετε την διάταξη Moiré των κυμάτων, θα καταλάβετε ότι εκείνη την ώρα “κάτι” επέδρασε από δυο διαφορετικές πηγές κυμάτων χρησιμοποιώντας Υπερδιαστατική φυσική Βαθμωτών Πεδίων. Φυσικά αυτή η φυσική δεν διδάσκεται σε καμία Πανεπιστημιακή έδρα. Χρησιμοποιείται όμως κατά κόρον στα Μαύρα προγράμματα και στις υπόγειες βάσεις ανά τον κόσμο, 1.300 είναι, ζωή να έχουνε !






Σαηεντολoγία, Αυτά Που Κρύβουν!
Όλος αυτός το συφερτός που έχει, όπως λέει ο ίδιος, σχέση με πνευματικότητα και την σωτηρία του Πλανήτη.. Σκέφτηκες ποτέ τι ή γιατί το κάνει? Όλοι οι δάσκαλοι, οι γκουρού, αυτό που ζητάνε από εσένα για να σε σώσουν είναι αφοσίωση, πίστη, υποταγή, φυσικά τα χρήματα σου, αα και την συμφωνία σου … Γιατί άραγε αναρωτήθηκες ποτέ? Η μήπως η ανάγκη σου να είσαι πρόβατο έχει μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία σου;
Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά … Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η σχέση τους ! Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις. Διάβασε
Yvon Le Bellec “Κένταυρος – Λασέρτα”
Αν είσαι ψύχραιμος πεθαίνεις στα γέλια, αν τα έχεις πάρει κράνα, βρίζεις. Με ποιο πράγμα ρωτάτε, μα με τον Λασέρτα -Κένταυρο στην Αγριά του Βόλου ! Τι να πούμε για την προσβολή της Μυθολογίας μας η τους πολιτικούς Καρεκλο-Κένταυρους, που οι πιο πολλοί από εσάς με χαρά θα τους ψηφίσετε, δηλ. θα συμφωνήσετε να συνεχίσουν να σας κυβερνούν οι άχρηστοι, ασχέτως κομμάτων τον Νοέμβριο, σφραγίζοντας την μοίρα της χώρας μας. Πάρτε και την κάρτα του πολίτη για να είστε κομπλέ πρόβατα ! Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 11πμ έγιναν τα αποκαλυπτήρια του εκτρώματος !
Μέχρι σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου βρίσκεται στην ίδια θέση. Η αντίδραση όλη κι όλη των κατοίκων εξαντλήθηκε σε χλιαρές, αποδοκιμασίες λεκτικές, τώρα απλά το προσπερνούν σαν μέρος του όλου τοπίου.Έγινε ένα με την καθημερινότητα τους. Αλλά σε κανέναν δεν πρόσβαλε την δημόσια αιδώ, όπως στην Ρόδο, γιατί στην Αγριά Βόλου, κανέναν δεν ενοχλεί ο φαλλός που είναι και φολιδωτός.!!!
Photoshop techniques of Wiolawa
Η Wiolawa ανακάλυψε πριν αρκετά χρόνια ότι οι φωτογραφίες έχουν την δυνατότητα να διατηρούν εικόνες που συνήθως δεν τις βλέπει ο γυμνός οφθαλμός. Μεγεθύνοντας τις εικόνες και εφαρμόζοντας διαφορετικά φίλτρα από το πρόγραμμα Photoshop*, η Wio μπόρεσε να αποκαλύψει στις φωτογραφίες, ανώμαλες εικόνες που περιλαμβάνουν εξωγήινες μορφές ζωής, εξωγήινα σκάφη, και ερπετοειδείς που αλλάζουν σχήμα καθώς κρύβονται σε ένα εμφανιζόμενο ως ανθρώπινο σώμα.

ΠΗΓΗ:http://miastala.com/s/archives/24662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου