ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ανοίγουν γραφεία μεταναστών στην Ελλάδα του 2012


Αίμα οσμίστηκαν κάποιοι «νταλαβεριτζήδες» (αυτοί δηλαδή που δεν έχουν συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά πουλάνε αέρα κοπανιστό) και σπεύδουν τώρα να ανοίξουν γραφεία μεταναστών για Γερμανία, Αυστραλία και Καναδά, βάζοντας στο στόχαστρο του απελπισμένους Έλληνες ανέργους.

Οι γαλέρες των σκλάβων είναι έτοιμες να σαλπάρουν.
Γιατί μιλάμε για συμφωνίες του στυλ: πας στην Αυστραλία με τον κατώτατο μισθό του ανειδίκευτου, θα μου δίνεις εμένα το 10% του μισθού σου, δεν θα εγείρεις κανένα δικαίωμα στην εργοδοσία και το συμβόλαιο θα υπογράψω εγώ για πάρτη σου.
Και κάπως έτσι γυρνάμε 60 χρόνια πίσω, εκεί στη δεκαετία του '50 της μεγάλης εργατικής μετανάστευσης σε Γερμανία και Αμερική, των πεινασμένων από την κατοχή και τον Εμφύλιο.
Και τι θα μείνει σε αυτή την χώρα;
Κάτι παπούδια να τρέχουν κάθε τόσο στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ να ψηφίζουν τη μια Βενιζέλο και την άλλη Παπανδρέου, μπερδεύοντας τον Ανδρέα με τον Γιώργο.
Γελάτε;
Όταν θα γίνει πάλι σουξέ το γνωστό τραγούδι του Νταλάρα «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν», τότε να δούμε τι θα κάνετε...

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr/tromokraths/story/127343/anoigoyn-grafeia-metanaston-stin-ellada-toy-2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ "ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ" ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου