ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο απογοητευτής Των αριστερών

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΑΞΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΛΛΕΓΥΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!


Την στιγμή τούτη που η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές όλοι ψάχνουν από κάπου να πιαστούν. Με αυτόν  τον σκοπό πολλοί συμπατριώτες μας ψάχνουν αποκούμπι στην αριστερά. Προσπαθώντας να δώσουν μια διέξοδο στα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει οι 'Ελληνες στρέφωντε μαζικά προς τα αριστερά κόμματα. Δηλαδή ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜ.ΑΡ και πάει λέγοντας. Αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα για το σύστημα μέρος του οποίου είναι και τα κόμματα της αριστεράς. Τα 
κόμματα της αριστεράς τόσα χρόνια χρησιμοποιούνται για να μαντρώνουν τους αντιδραστικούς ψηφοφόρους. Όλοι μας θυμόμαστε τι έγινε όταν το σύστημα ήθελε να περάσει από την βουλή τα κουστουμάκια που μας έραψαν με την περίφημη απόφαση της 26 Οκτωβρίου. Με πρόσφατο παράδειγμα το τι έπαθαν στις ανά την Ελλάδα παρελάσεις. Το σύστημα έπρεπε να διασφαλίσει ότι τα κουστούμια θα τα φορέσουμε. Το μόνο πράγμα που δεν ήθελαν ήταν να κάνει κανένα ντου ο κόσμος και να βρεθούνε με της γραβάτες που θα μας φόραγαν γύρω από τον λαιμό τους. Το σύστημα βέβαια θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει της δυνάμεις καταστολής που διαθέτη αλλά μετά της τελευταίες μειώσεις μισθών δεν ήξεραν αν θα μπορούσαν (ήθελαν) να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Για τον λόγο αυτό έδωσαν την υπεργολαβία περιφρούρησης της βουλής ΚΚΕ και αυτό με την σειρά του μοίρασε την εργολαβία μεταξύ του ΠΑΜΕ και του ΚΝΑΤ.



Οι οποίοι σαν πρόβατα καθόντουσαν και φυλάγανε τα αφεντικά τους μη διαταραχτεί το ήρεμο κλίμα της βουλής. Ήταν τέτοια η σιγουριά του συστήματος για τον μηχανισμό προστασίας της βουλής που οι ομάδες των ΥΜΕΤ είχαν αποθέσει τα κράνοι της ασπίδες και έκαναν σουλάτσα στο καφενείο της βουλής για να πάρουν καφέδες και αναψυκτικά! Ενώ οι ομάδες των ΥΑΤ ή πιο γνωστά ως ΜΑΤ δεν είχαν κάνει καν την εμφάνιση τους.Ας δούμε όμως τι πραγματικά έγινε εκείνη την μέρα και πως ξεκίνησαν τα επεισόδια στο πρώτο βίντεο δείτε στο διάδρομο που ανεβαίνει προς την βουλή δυο Υμετ να πίνουν τον καφέ τους ενώ δεν υπάρχει κανένας άλλος να την φρουρεί. στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πως ξεκίνησαν τα επεισόδια την ίδια μέρα και από ποιους. Το ξέρω ότι γίνομε κουραστικός αλλά υπάρχει λόγος πιστέψτε με. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κόσμος μετά το καπέλωμα που έφαγε από τα μέλη του ΚΚΕ άρχισε να ζητάει να ανοίξουν το δρόμο για να φτάσουν μπροστά στην βουλή. Τα πρόβατα του ΚΚΕ όμως ως άβουλα υποτακτικά ζώα που είναι έλαβαν την εντολή από τα αφεντικά τους να διαλύσουν το πλήθος που είχε αρχίσει να γίνετε ενοχλητικό. Αυτοί μη μπορώντας να σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός τους άρχισαν να βαράνε αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους. προφανώς γιατί πιστεύουν ότι εχθροί τους δεν είναι αυτοί που τους κυβερνάνε αλλά αυτοί που δεν ψηφίζουν ΚΚΕ.

Αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι θα πείτε ότι σας λέω υπερβολές θα σας αποδείξω πως μια κότα γίνεται κόκορας. Θα ασχοληθώ λοιπόν με τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Μπουμπούκος μέσα σε λίγες μέρες. Την πρώτη όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με πραγματικά αγανακτισμένους πολίτες στην Μυτιλήνη και την δεύτερη όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με στημένους αγανακτισμένους του ΚΚΕ. Η μεγάλη διαφορά είναι στα συνθήματα που ακούγονται. Πάμε λοιπόν στο πρώτο βίντεο όπου ο Μπουμπούκος ως Κώστας Κεντέρης κάνει κατοστάρι για να μπει στο αμάξι.


Τον θαυμάσατε! Μιλάμε για κότα λυράτη! 0-100χλμ σε 10 δεύτερα.
Ας δούμε τώρα τον ίδιο άνθρωπο μερικές μέρες αργότερα πως γίνετε κόκορας και μάλιστα βαρβάτος!Σε αυτήν την δεύτερη μέρα υπήρχε περισσότερος κόσμος από ότι στην Μυτιλήνη. Αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στα συνθήματα, αυτή τη φορά τον Άδωνη "απειλούσαν" μέλη του ΚΚΕ οπότε άδραξε την ευκαιρία να το παίξει άνδρας να τον δει και η Ευγενία σπίτι να χαρεί.Προσέξτε ότι στο χώρο μπροστά βρίσκονται μερικοί εργαζόμενοι και σε λίγο έρχονται συντεταγμένα τα μέλη του ΠΑΜΕ. 

Άντρακλας μιλάμε παιδαράς σκέτος ο λαγός υφυπουργός, Ήρωας! Άξιος!

Ας συνεχίσουμε λοιπόν τώρα για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει μπας και ξυπνήσει κανένα πρόβατο!
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η αριστερά συγκεντρώνει ένα ποσοστό πάνω από 35%. Αυτό σημαίνει ότι αν ενωθεί κάνει κυβέρνηση και πιθανότατα αυτοδύναμη. Πάνω σε αυτόν τον άξονα πολύ έξυπνα παίζει ο Τσίπρας. Ας δούμε την είδηση όμως όπως αυτή μεταδόθηκε από την Ελευθεροτυπία. 

Επιμένει ο Τσίπρας στην πρόταση συνεργασίας

ΟΑλέξης Τσίπρας και χθες επέμεινε στην πρότασή του για τη δημιουργία ενός συνασπισμού εξουσίας της Αριστεράς, με τη συμμετοχή όσων γίνεται περισσότερων κομμάτων και κινήσεων. «Η πρόταση που απευθύνω και στην κα Παπαρήγα και στον κ.
Κουβέλη δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Είναι πρόταση ουσίας», είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του real. «Εχουμε πολύ σημαντικές διαφορές. Είναι καταγεγραμμένες», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Δεν ζητάμε από κανέναν να κάνει πίσω από τις θέσεις του ή τους στρατηγικούς του στόχους. Θέλουμε μια απάντηση όμως στο ζήτημα. Θα κάνουμε προσπάθειες να φύγουμε απ' αυτή τη διαδικασία του Μνημονίου, που διαλύει τη χώρα; Θα κάνουμε προσπάθειες να πάρουμε τα λεφτά απ' αυτούς που τα έχουν στην Ελβετία, ώστε να ελαφρύνουμε τον πόνο του μικρομεσαίου, του χαμηλόμισθου, του εργαζόμενου;»















Έχουμε και λέμε η αριστερά έχει την μοναδική ευκαιρία να αναλάβει τα ηνία της χώρας και να βγάλει τους εργαζόμενους από το αδιέξοδο. Που τους έχει βάλει η συγκυβέρνηση με της φοροεπιδρομές και τα μνημόνια τους. Δεν θα εξετάσω καθόλου ότι ολόκληρη πολιτική γραμματεία του ΚΚΕ και δεν έχει μία πρόταση να καταθέσει. Βγαίνει εδώ και τρία χρόνια το λείψανο της Αλέκας και μας λέει το τετριμμένο την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία; Μάλιστα, Αλέκα μου, και εγώ μαζί σου, αλλά πως θα γίνει αυτό; Κουβέντα μούγκα στην στρούγκα. Δεν υπάρχει λόγος δεν υπάρχει αντίλογος δεν υπάρχει τίποτα. Το ΚΚΕ είναι ικανοποιημένο να κάθετε σε μια γωνιά να κοιμάται και να λέει διαφωνώ και άλλες παπαριές. Ενώ στην πρόταση για να κυβέρνησή η απάντηση είναι αποστομωτική και μόνο χιουμοριστικά μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε το βίντεο που ακολουθεί είναι αποστομωτική.
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του πολιτικού απογοητευτής τότε τι είναι! Είναι σαν να λέει αυτολεξεί δεν θέλουμε άλλους ψηφοφόρους γιατί και εμείς μέρος του ίδιου συστήματος είμαστε δεν θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Μην μας ψηφίζετε ή ακόμα καλύτερα άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δείτε οπότε δεν χρειάζεται να πάτε να ψηφίσετε!

Ξαγοράρης Αντώνης Ερευνητής
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου