ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Να φύγουν οι λαθρομετανάστες ζητούν οι…. Αλβανοί μετανάστες


Αυτό που οι ειδικοί αναλυτές για θέματα μετανάστευσης και εργασιακών σχέσεων προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Την απέλαση των παράνομων μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα ζήτησε ο πρόεδρος των… Αλβανών που κατοικούν στα Τρίκαλα Β. Ντίμπρα .  
«Χάνουμε μεροκάματα και βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση. Άνθρωποι που ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα, ακολουθήσαμε όλες τις Νόμιμες διαδικασίες, στείλαμε τα παιδιά μας στα σχολεία, βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού και στα όρια της επιβίωσης» δήλωσε ο πρόεδρος των Αλβανών των Τρικάλων.
Όπως επεσήμανε ο Β. Ντίμπρα «Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους… λαθρομετανάστες, κυρίως από Πακιστάν και χώρες της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι παίρνουν χαμηλά μεροκάματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»!!!...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΗ Χ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ ΕΚΕΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ, Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!). ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥΣ: " ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ!" ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΕ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΪΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΟΥΝ "ΖΩΑ / ΑΛΟΓΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ. ΠΕΣΑΝΕ ΘΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΑΝ ΘΕΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου