ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Με τις ευλογίες της Δ.Ι.Σ η επένδυση του Κατάρ

Για το πρόσφατο ταξίδι του στο Κατάρ ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Με τις ευλογίες της Δ.Ι.Σ η επένδυση του Κατάρ




Για το πρόσφατο ταξίδι του στο Κατάρ και το ενδιαφέρον του κρατιδίου για επενδύσεις στην Ελλάδα ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Οι ιεράρχες φαίνεται να έδωσαν τις ευλογίες τους για την αξιοποίηση έκτασης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, deal για το οποίο συζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος με τον εμίρη του Κατάρ.

Πρόκειται για έκταση 85 στρεμμάτων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται το εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης, και η πρόθεση του Κατάρ είναι σύμφωνα με πληροφορίες να ανεγερθεί στο σημείο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η πρόταση για αξιοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης θεωρείται ως ευκαιρία για την περαιτέρω συζήτηση που αφορά στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας γενικότερα, «με σκοπό πάντοτε την ωφέλεια της χώρας και της εκκλησίας, αφού τα οποιαδήποτε έσοδα κάτω από πάντοτε διαφανείς διαδικασίες, προορίζονται κυρίως για την συμπαράσταση και την ενίσχυση του λαού μας και ιδιαίτερα των ευπαθών συνανθρώπων μας».



ΠΗΓΗ:
http://news.gr.msn.com/social/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου