ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΧΧ)




"Προκαλέσαμε στους γκοϊμ (=κτήνη, όρος που χρησιμοποιούν οι σιωνιστές για να χαρακτηρίσουν τους μη ομοϊδεάτες και ομοφύλους τους), οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό να αποσύρουμε το χρήμα από την κυκλοφορία. Τεράστια δικά μας κεφάλαια παρέμειναν στάσιμα σκόπιμα, αποσύροντας το χρήμα των κρατών, τα οποία υποχρεώθηκαν έτσι να καταφύγουν στα κεφάλαιά μας, για εξεύρεση χρημάτων. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν την οικονομική κατάσταση των κρατών, με την πληρωμή τόκων, υποδουλώνοντας αυτά στο κεφάλαιο. Τα δάνεια επικρέμονται ως δαμόκλειος σπάθη επί της κεφαλής των κυβερνώντων, οι οποίοι αντί να λαμβάνουν ό,τι αναγκαίο μέτρο έστω και με πρόσκαιρη φορολογία των υπηκόων τους, έρχονται με τεταμένες χείρες και ζητούν ελεημοσύνη από τους τραπεζίτες μας...".
   ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΧΧΙ:
   "...Επωφεληθήκαμε από την πλεονεξία των διοικούντων για να μας επιστραφούν ποσά διπλάσια, τριπλάσια ακόμη μεγαλύτερα, δάνείζοντας στις κυβερνήσεις των γκοϊμ χρήμα, το οποίο καθόλου δεν ήταν αναγκαίο στο κράτος...Όταν όμως ολοκληρωθεί η κωμωδία, ευρίσκονται ενώπιον παθητικού και μάλιστα παθητικού επαχθέστατου. Για να πληρωθούν όμως οι τόκοι, πρέπει να καταφύγουν σε νέα δάνεια, τα οποία όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν, αλλά αυξάνουν τα αρχικά  χρέη. Όταν η πίστωση εξαντληθεί, πρέπει με νέα δάνεια να καλυφθεί όχι το δάνειο, αλλά μόνο οι τόκοι των δανείων...".

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΤΕΥΧΟΣ 92 - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ. (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Κ.Α.) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΩΣΕΙ. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΨΑΧΤΕ ΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου