ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Τοπικός πληθυσμός" οι Αθηναίοι για τον κουλτουριάρη Καμίνη

Στο δωρεάν έντυπο του Τσαγκαρουσιάνου, που εδώ και μήνες κάνει καμπάνια εναντίον του Κακλαμάνη, ο Καμίνης έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου υποσχέθηκε να δημιουργήσει αγορά λαθρομεταναστών και όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των νομίμων Αθηναίων εμπόρων (των κλασικών κορόιδων που πληρώνουν τα κερατιάτικα του ΔΝΤ) δήλωσε το απίθανό:  ο τοπικός πληθυσμός θα αντιδράσει. Δεν μπορούμε να ζούμε, όμως, συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών.




ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ LIFO

Δεν θα λυθούν τα μεταναστευτικά μόνο με την καταστολή - θα λυθούν και με άλλους μηχανισμούς. Με ορισμένους μηχανισμούς απορρόφησης κάποιων φαινομένων και διοχέτευσής τους σε πιο δημιουργικές κατευθύνσεις.
Δηλαδή;
Να σας πω: πώς υπάρχουν πολυεθνικές αγορές σε άλλες πόλεις;
Θα μπορέσετε να τους συγκεντρώσετε όλους αυτούς;
Αυτό θα φέρει και ομορφιά. Το πρώτο είναι ότι θα αποκτήσουν αυτοί οι άνθρωποι κάποιο οικονομικό γίγνεσθαι σε συνθήκες νομιμότητας. Ο δήμος εκεί μπορεί να προσφέρει την υποδομή, τους χώρους, να φτιάξει ακριβώς τις κατασκευές, το ένα, το άλλο, θα παίρνει και το ενοίκιό του και να βγάζει τα έξοδα του.
Και ο Εμπορικός Σύλλογος θα πει «κύριε δήμαρχε, τους νομιμοποιείτε και τους βάζετε να...»;
Θα πουλήσουν κατά βάση προϊόντα, τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Θα δημιουργήσουν μια νέα αγορά. Θα πουλήσουν τα φαγητά τους, τα μπαχαρικά τους, τα κιλίμια τους, τα ρούχα τους, οτιδήποτε. Ακούστε κάτι, ο τοπικός πληθυσμός θα αντιδράσει. Δεν μπορούμε να ζούμε, όμως, συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών. Θα πρέπει πριν το κάνεις αυτό, να έχεις κάνει και μια δουλειά με την κοινή γνώμη. Έχει μεγάλη σημασία ότι κατεβαίνουνε αρμοδιότητες από τον δήμο στα δημοτικά διαμερίσματα, έχει μεγάλη σημασία ποιους θα βγάλουνε διαμερισματικούς συμβούλους. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν δουλειά στη βάση.
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ στις 1:21 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου