ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Εμφύτευση μικροτσίπ σε άνθρωπο!!! Dr. Rauni Leena Kilde chief medical officer of northern Finland

barcodeJail.jpgΑς δούμε ένα μέρος από όσα είχε γράψει η Dr. Rauni Leena Kilde , MD, chief medical officerof northern Finland  στις 25 σεπ 1999. Είναι καλό να ακούγονται αυτά και από επιστήμονες, καθώς αποκτούν διαφορετική βαρύτητα .

Υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως η εμφύτευση μικροτσίπ σε άνθρωπο θα οδηγούσε σε ολική απώλεια της προσωπικής ζωής του , καθώς και απόλυτο έλεγχο όλων των λειτουργιών του σωματικών , διανοητικών και ψυχολογικών . Ακόμα και του υποσυνειδήτου και των ονείρων , μέχρι το τέλος της ζωής του !!!

Μπορεί σε ορισμένους να ακούγεται ως επιστημονική φαντασία αλλά ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται με αυτά τα θέματα εδώ και πενήντα τουλάχιστον χρόνια . Οι υπερ-υπολογιστές που υπάρχουν στο Μέριλαντ , στο Ισραήλ και αλλού, μπορούν να παρακολουθήσουν εκατομμύρια ανθρώπους ταυτόχρονα (αυτό το 1999 ,φανταστείτε σήμερα τι γίνεται ).

Στην πραγματικότητα όλος ο πληθυσμός του κόσμου μπορεί να ελεγχθεί πλήρως από αυτή την αλληλεπίδραση μεταξύ εγκεφάλου-υπολογιστή , όσο και αν φαντάζει αυτό απίστευτο για κάποιον. (δεν ξέρω για εσάς , εμένα μου θυμίζει λίγο το Matrix) .Η ανθρώπινη σκέψη έχει ρυθμό ~5000 bits/sec και δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους υπερ-υπολογιστές που λειτουργούν σε συνεργασία με τους δορυφόρους , εμφυτεύματα , και εγκαταστάσεις αυτού του είδους .

Κάθε εγκέφαλος έχει τις δικές του βιοηλεκτρικές τιμές και χαρακτηριστικά. Είναι δυνατό να στείλει κάποιος μέσω υπολογιστή σήματα στα νεύρα ενός ατόμου που έχει εμφυτευμένο ένα τσιπ και να ελέγξει την συμπεριφορά του όπως επιθυμεί, όπως  μπορεί και να ανιχνεύσει που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή

card.jpg

   Εδώ και εξήντα περίπου χρόνια γίνονται νεύρο-ηλεκτρομαγνητικά πειράματα στο λεγόμενο ευπαθή πληθυσμό στο όνομα της επιστήμης και της εθνικής ασφάλειας, παραβιάζοντας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την αλήθεια .

          Η τεχνολογία mind control στις ΗΠΑ έχει πάρει την ονομασία : μη θανάσιμα όπλα . Το οποίο δεν είναι ακριβές βέβαια γιατί τα όπλα αυτά σκοτώνουν αλλά με πιο αργό και "φυσικό" τρόπο δημιουργώντας  καρκίνο, λευχαιμία , καρδιακές προσβολές , νόσο Αλτζχαϊμερ . Δεν είναι τυχαίο που αυτές οι αρρώστιες έχουν αυξηθεί τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο.

Όταν η χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, χαμηλών συχνοτήτων (ELF) και πολύ χαμηλών συχνοτήτων (ULF) και μικροκυμάτων στοχεύει προμελετημένα εναντίων συγκεκριμένων ανθρώπων, ομάδων, ή ακόμη και στο σύνολο του πληθυσμού προκαλεί αρρώστιες, αποπροσανατολισμό, σωματικό και ψυχικό πόνο.

          Η χρήση των κινητών τηλεφώνων ως μέσο mind control ήταν πανέξυπνη ιδέα. Οι στρατιωτικές και αστυνομικές υπηρεσίες, μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε χρήστη, να επηρεάσουν τη σκέψη του μέσω μικροκυμάτων, να προκαλέσουν σε υγιή άτομα να ακούνε φωνές μέσα στο κεφάλι τους και αν χρειαστεί, να κάψουν τον εγκέφαλο τους ακαριαία, αυξάνοντας την ένταση του ρεύματος 20.000 φορές. Η θέρμανση των ιστών με τη ταχύτητα του φωτός είναι ένα γνωστό αποτέλεσμα χρήσης των όπλων αυτών .

          Σύμφωνα με έρευνες του ναυτικού μπορούν επίσης να προκαλέσουν καταστάσεις κόπωσης, αϋπνίας, κατάθλιψη, επιθετικότητα, απώλεια μνήμης, κατατονικά συμπτώματα, καταρράκτη, λευχαιμία, καρκίνο, όγκους, καρδιακές προσβολές κ.α.


Dr. Rauni Leena Kilde , MD

chief medical officerof northern Finland


ΠΗΓΗ :  http://1myblog.pblogs.gr/tags/rauni-leena-kilde.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου