ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η υλιστικη εξαρση

Η υλιστικη εξαρση η τεχνοκρατικη παρακρουση η επιβολη πνευματικων απαξιων, απορροια της ευρυτερης πνευματικης σκοταδινης η οποια επεβληθη σε παγκοσμοιο πλεον επιπεδο, κι ο ευτελισμος των παντων, εκτοπισαν το ακτινοβολο εκεινο μηνυμα που εξεπεμπε το απολλωνειο πνευμα .
Οι απατριδες τεχνοκρατες ,θεοποιοντας το χρημα και τον ευκολο τροπο πλουτισμου τον χωρεις ηθικες αναστολες, προκαλεσαν τον ευτελισμ
ο της ζωης και των αξιων που μεχρι σημερα επρεπε να τη διεπουν .
Αυτο το νεο ΠΡΟΤΥΠΟ απαξιων και ζωης δεν ηταν τιποτε αλλο παρα ο προπομπος ,το προμυνημα ενος συχρονου οσο και γενικευμενου πνευματικου ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, τον οποιο σημερα ,οσο ποτε διερχεται συμπασα η ανθρωποτητα .
Καθισταται πλεον φανερα οτι τα ανασιουργηματα που εχει διαπραξει ο αφρων ανθρωπος ,τον εχουν οδηγηση στην οδο της ΥΒΡΗΣ ,η διεπραξη ομως της υβρεως επιβαλει την θεια επεμβαση της ΝΕΜΕΣΕΩΣ για την αποδοση της επιβεβλημενης δικαιοσυνης .
Πραγματι η νεμεσις θα κληθει, σε δεδομενη χρονικη στιγμη απο την θεια προνοια ,να επιτελεσει ωςαδεκαστος κριτης το εργο της , εργο αναμφιβολως τιμωρου ,απεναντι στον βεβηλο ανθρωπο που κατελυσε την φυσικη ταξη.

ΠΗΓΗ: ΙΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ απο FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου