ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Stanton Friedman λέει ότι υπάρχουν "συντριπτικά στοιχεία" για την απόδειξη αγνώστων ιπτάμενων οχημάτων

Ο Stanton Friedman ένας πυρηνικός φυσικός και πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της έρευνας UFO, εμφανίστηκε  πρόσφατα στο Coast to Coast AM την Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 . Όταν ο Friedman ρωτήθηκε τι πιστεύει  να γίνετε στον τομέα των UFO αυτές τις μέρες, ο Friedman είπε ότι βλέπει τέσσερις μεγάλες περιπτώσεις: (1) Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά ότι στον πλανήτη Γη επισκέπτονται έξυπνα ελεγχόμενα εξωγήινα σκάφη. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα UFO είναι εξωγήινα διαστημόπλοια.  (2)  Έχουμε να κάνουμε με ένα κοσμικό Watergate ... Υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι στην κυβέρνηση που ξέρουν τι συμβαίνει. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που εάν καταλάβαιναν ότι υπήρχε κάτι θα ξέραμε γι 'αυτό, αλλά δεν κάνουν τίποτε όποτε δεν υπάρχει τίποτα. (3) Δεν υπάρχουν καλά επιχειρήματα  για να λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τα δύο πρώτα αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να πουν ότι δεν υπάρχει τίποτα.  (4) Έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη και ασύλληπτη ιστορία της χιλιετίας.
Ο Friedman πιστεύει ότι πολλοι από τους ερευνητές είναι τεμπέληδες και απλά δεν θέλουν να κάνουν την έρευνα. Είναι πιο εύκολο απλά να αναφέρουν ότι είναι πραγματικά εκεί έξω χωρείς να κάνουν δουλειά. Μεταξύ των θεωριών υπάρχει και ένα σημείο που αναφέρετε επαναλαμβανόμενα: Γιατί κάποιος να πάει σε ένα ασήμαντο πλανήτη σε ένα ασήμαντο ηλιακό σύστημα;  Ο Friedman πιστεύει ότι κάθε προηγμένος πολιτισμός ανησυχεί για τη δική του επιβίωση και την ασφάλειά του. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα επιζήσουν. Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσου αρχεία για τα αρχέτυπα όντα στη γειτονιά τους , αλλά μόνο κοντά σε αυτές τις περιοχές πρωτόγονων που δείχνουν σημάδια ότι είναι σε θέση κάποτε  να  ενοχλήσουν. "Θέλετε να κάνετε χάος του πλανήτη σας, αυτό είναι ένα θεμα. Θέλετε να κάνετε ένα χάος τον πλανήτη μου, αυτό είναι κάτι άλλο. "

Friedman λέει ότι υπήρχαν τρία σημάδια στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, που δείχνουν ότι σύντομα τα ανθρώπινα όντα θα μπορούσαν να γίνουν μια απειλή: 

Πυρηνικά όπλα
Ισχυρά πυραυλικά συμβατικά όπλα που  χρησιμοποιούνται για την καταστροφή
Ραντάρ ως ένδειξη της ηλεκτρονικής επανάστασης
Ο καθένας με οποιαδήποτε αίσθηση ξέρει που μπορεί να χρησιμοποιήσετε την πυρηνική ενέργεια η την  πρόωσης, λέει ο Φρίντμαν. Κάθε λογικός αλλοδαπός θα μας κοίταζε και θα ελένε, "Είναι άσχημοι και επικίνδυνοι!" Ο Stanton Friedman είναι γνωστός για τις προσπάθειές του προς την αποκάλυψη της κυβέρνησης, για τα UFO το οποίο ο ίδιος δεν βλέπει να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει απόκρυψη πληροφορίες σχετικά με τα UFO και επισκέψεις από εξωγήινους από το Ρόσγουελ. Η θεωρία του είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι μέσα στην κυβέρνηση που γνωρίζουν όλα τα γεγονότα δεν θέλουν να κάνουν τίποτα που θα μπορούσε να διακινδυνεύσουν την εξουσία και τον έλεγχό τους. "Αφήστε την επόμενη γενιά να ανησυχήσει για το τι θα συμβαίνει στον πλανήτη."
ΠΗΓΗ: 
http://www.huforc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου