ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

H ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται από το 1981!



 


 ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΨΩΝΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" - ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ  ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΙΣ ΚΙΛΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ. ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΙΕΘΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.



Magnify Image




Magnify Image


Magnify Image


Magnify Image













Magnify Image

 Πρόκειται για μια απίστευτη και όμως αληθινή διάταξη του κανονισμού λειτουργίας των μνημείων της εθνικής μας κληρονομιάς που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια, προκαλώντας εύλογες απορίες για τη χρησιμότητα της στις παρούσες συνθήκες.

Η απαγόρευση της ανάρτησης του εθνικού μας συμβόλου σε όλους τους χώρους πολιτισμικής αναφοράς του Ελληνισμού είναι νόμος του κράτους από το 1981, αποτελώντας οδηγό για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού όλο αυτό το διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, όποιος πολίτης βρεθεί να κρατήσει τη σημαία της πατρίδας του με φόντο τα μνημεία των προγόνων του ή να επιχειρήσει να φωτογραφηθεί με τη γαλανόλευκη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη.

Η τέλεση της ανωτέρω πράξης επισύρει ποινικές κυρώσεις αφού προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως τρεις μήνες χωρίς τη δυνατότητα μετατροπής της σε χρηματική.

Η τροποποίηση του νόμου το 1984 οδήγησε στην περαιτέρω αυστηροποίηση των κυρώσεων, με την ποινή φυλάκισης να φτάνει το ένα έτος για ανάλογες πράξεις, ενώ από το 2001 η απαγόρευση κυματισμού του εθνικού συμβόλου από επισκέπτες αρχαιολογικών χώρων αποδίδεται από υπαλλήλους του υπουργείου στον νόμο περί υπαίθριας διαφήμισης.


Τμήμα ειδήσεων
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54556&Itemid=85



ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ, ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ. ΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΕΙΟΙ. ΟΣΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ, ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΝΑ - ΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ ΕΚΕΙ. ΦΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΑ. ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΞΕΝΟΥΣ" ΕΝΝΟΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ -
ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου