ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

20.000 δολ. ο μισθός του ΓΑΠ για να αναλύσει το πρόβλημα της Ελλάδας στους φοιτητές του Χάρβαρντ !

Στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ θα διδάσκει για τρεις μήνες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ως επισκέπτης καθηγητής, παραδίδοντας μαθήματα για το πρόβλημα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει η Real News, αν και το πρώτο μάθημα έχει προγραμματιστεί για τις 24 του μήνα, το πανεπιστήμιο ζήτησε από τον Γ. Παπανδρέου να είναι εκεί αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να ακολουθήσει τα ειδικά σεμινάρια και να γνωριστεί με τους συναδέλφους του.

Όσο για την αμοιβή του αυτή θα φτάσει τα 20.000 δολάρια για τρεις μήνες, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς ότι υποχρεούται να παραδίδει ένα μάθημα την εβδομάδα.

Το πανεπιστήμιο του παραχώρησε και μία νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί.  

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 20000ΔΟΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ - ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ. ΕΘΕΣΑΝ ΒΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΔ, ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΚΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου