ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


Οδεύουν προς ψήφιση οι κυβερνητικές επιλογές της νέας Βουλής. Με μοναδικό άξονα κατεύθυνσης και αποκλειστικό κριτήριο την απόλυτη υποταγή στα τροϊκανά μνημόνια. Και με αρχι-εκτελεστή, τον τελευταίο, πιο αδίστακτο  και πιο πορωμένο σημιτικό, τον Στουρνάρα.


Έτσι: Μια κυβέρνηση του 30% της ΝΔ με αυθαίρετα προστιθέμενες επιπλέον 50 βουλευτικές έδρες. Που ήταν 18% και έγινε 30% ύστερα από τις τρομοκρατικές επεμβάσεις των τροϊκανών και των Γερμανών αλλά και χάρη στις ” αστοχίες ” του ΣΥΡΙΖΑ για φορολόγηση των καταθέσεων και πρόσκληση των οικογενειών των αλλοδαπών. Με συμμετοχή του κατάλοιπου ΠΑΣΟΚ 12%. Και την εξαγνιστική συμβολή του μειλίχιου Κουβέλη που συμπράττει μνημονιακά εξαπατώντας τους ψηφοφόρους του. Καταλήγει στην πλήρη ανατροπή της λαϊκής ετυμηγορίας που καταδικαστικά και απόλυτα πλειοψηφικά απέρριψε 2 φορές,  τα μνημόνια και τον δικομματισμό.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΕΚΑΒ, μόνο τον Ιούνιο καταγράφηκαν 350 απόπειρες αυτοκτονίας. Πού το πάνε λοιπόν οι συγκυβερνητικοί; Δεν είναι προφανές πως τον χειμώνα ή και νωρίτερα θα εκδηλωθεί εξέγερση και επακόλουθο χάος; Πώς βάζουν την προσωπική τους αξία οι Σαμαράς και Βενιζέλος ( πρωτίστως όμως ο Σαμαράς ) πάνω από τις ζωές των απελπισμένων συμπατριωτών τους; Και δεν εγκαταλείπουν τις ηγετικές κομματικές θέσεις τους ώστε να απαλλάξουν από τα δεσμά των υπογραφών τους ολόκληρη την Ελλάδα; Και να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες στην Ευρωζώνη, για την αναδιαπραγμάτευση των χρεών και των δανειακών συμβάσεων; Την ώρα που ξεκινούν διώξεις στις τοκογλυφικές συμμορίες των τραπεζιτών (BARCLAYS,RBS, CITI, NOMURA, DEUTSCHE BANK κ.ά. ) για πρακτικές χειραγωγήσεων στις αγορές, η συγκυβέρνησή μας δουλικά χαρίζει δις στους ημεδαπούς τραπεζίτες, αρπάζοντάς τα από τους πολίτες.


Δυστυχώς, το διήμερο της συζήτησης στην Βουλή, κουβέντα δεν ακούστηκε για διέξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Πέρα από το ξεπούλημα των δημοσίων ακινήτων και επιχειρήσεων-και τις φυσικές καταγγελίες και αντεγκλήσεις επ’ αυτών-πρόταση και πρόγραμμα για την ανάπτυξη, χωρίς δανεικά, χωρίς παρασιτισμό, με τις δικές μας δυνάμεις και ιδιαιτερότητες, δεν παρουσιάστηκε, δεν εκτέθηκε. Και προπάντων, δεν προτάχθηκε η άμεση ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. που δίνει προοπτική και αναβαθμίζει την αξία και την αξιολόγηση της πατρίδας μας. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προτάσσουν τα κομματικά τους συμφέροντα, τις ιδιοτελείς και ψηφοθηρικές υστεροβουλίες αντί να προστρέξουν στην σωτηρία της κοινωνίας μας. Αναγκαστικά, πρέπει να έχουν και όλοι αυτοί την τύχη του Καρατζαφέρη, για να σωθεί ο τόπος.


Ν.Κ.
ΠΗΓΗ: http://vimasaronikou.wordpress.com/2012/07/08/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου