ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ <ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ISIL>

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ CIA ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ OTI ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΧ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΝΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ.Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΕΞΟΜΟΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΒΙΒΛΟ .ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .Ο ΙΕΧΩΒΑ Η ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΙΑΚΧΟΥΒΑΚΧΟΥ.ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΙΑ Η ΦΥΛΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ .ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.Η ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΑΣΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ισλαμιστές μετατρέπουν τα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα σε κέντρα κατήχησης και μύησης στη τζιχάντ αλλοδαπών και τους στέλνουν να ενταχθούν στο ISIL και να πολεμήσουν στη Συρία και στο Ιράκ. Σήμερα, γιατί αύριο θα τους στρέψουν κατά των Ελλήνων.
Κι όμως, κανείς στην κυβέρνηση δεν δίνει σημασία, όταν οι εκατοντάδες «λαθρο» που μπαίνουν στην Ελλάδα καθημερινά αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα. Αφενός γιατί μέσω αυτών περνούν στη χώρα τζιχαντιστές και ότι άλλο βάλει ο νους και αφετέρου γιατί και οι ίδιοι στρατολογούνται πιθανόν και για να βγάλουν την υποχρέωση που πέρασαν στη… Δύση.
Την αποκάλυψη ότι στα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά που υπάρχουν στην Ελλάδα στρατολογούνται τζιχαντιστές του ISIL έκανε η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com.
Το defencenet.gr ήταν αυτό που αποκάλυψε τη σημαία του ISIL λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, στη Θήβα.   
Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Benjamin Hall ένας νεαρός Ιρακινός που αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Ελλάδα, κατέληξε να πολεμά μαζί με τους αντάρτες της οργάνωσης ISIL στο Ιράκ, μετά από κατήχηση που υπέστη από ισλαμιστέςεξτρεμιστές-τζιχαντιστές σε ένα από τα τζαμιά της Αθήνας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Shamal Ahmad Tofiq από το Βόρειο Ιράκ, αποφάσισε το 2009 να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη. Ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε ένα από τα δεκάδες τζαμιά που λειτουργούν παράνομα στην Αθήνα, όπου εξτρεμιστές ισλαμιστές από την Υεμένη, την Βρετανία και τον Πακιστάν κατάφεραν με τα κηρύγματα τους να τον χειραγωγήσουν και να τον εντάξουν στο δικό τους κύκλο.
Ο νεαρός, από εκεί που του άρεσαν τα  πάρτι, η διασκέδαση και οι γυναίκες, μετατράπηκε σταδιακά υπό την καθοδήγηση των τζιχαντιστών στην Αθήνα, σε ένα εξτρεμιστή ισλαμιστή, ο οποίος ουσιαστικά αποκήρυξε τον τρόπο ζωής του, μία αλλαγή που ξάφνιασε τόσο τους γονείς του όσο και τους φίλους του με τους οποίους επικοινωνούσε μέσω του Facebook.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αμερικανός αρθρογράφος, οι γονείς του 26χρονου Shamal Ahmad Tofiq είδαν ξαφνικά το γιό τους να μετατρέπεται σε ριζοσπάστη μαχητή του Ισλάμ, συνέπεια των επαφών που είχε στην Αθήνα με τους τζιχαντιστές.
Ένας δε από τους στενούς φίλους του νεαρού Ιρακινού, ο Roman Kamal, εξεπλάγη από τις αναρτήσεις του φίλου του στο Facebook, σύμφωνα με τις οποίες δήλωνε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και την ίδια του την οικογένεια, διότι ζούν στην αμαρτία.
Έχοντας ολοκληρώσει την κατήχηση του στα τζαμιά της Αθήνας, ο νεαρός ιρακινός τζιχαντιστής εντάχτηκε στην δύναμη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Jahbat al Nusra στη Συρία όπου και πολέμησε ενάντια στο Στρατό του Άσαντ.
Όπως έπραξαν χιλιάδες αντάρτες της Jahbat al Nusra, έτσι και ο Shamal Ahmad Tofiq μεταπήδησε αργότερα στην πιο ισχυρή και πιο πλούσια οικονομικά ισλαμιστική οργάνωση ISIL και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες φέρεται να μάχεται αυτή την περίοδο στο μέτωπο του ιρακινού Κουρδιστάν από όπου είναι και η καταγωγή του.
Παρά τη συμμετοχή τους στις μάχες ο Shamal Ahmad Tofiq, συνεχίζει τις αναρτήσεις στο Facebook, μόνο που όπως φαίνεται η μετατροπή του σε ένα αμείλικτο δολοφόνο έχει ολοκληρωθεί, αφού πλέον αναρτά φωτογραφίες από διαμελισμένα πτώματα, ενώ πριν από ένα μήνα έστειλε προειδοποιητικό e-mail σε παλιούς του φίλους προτρέποντας τους να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους και να ενταχτούν στις τάξεις της ISIS.
Το ερώτημα είναι, πόσοι τέτοιοι έχουν εκπαιδευτεί ή εκπαιδεύονται στα τζαμιά της Αθήνας και της Ελλάδας που η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θέλουν να νομιμοποιήσουν;
Και το σημαντικότερο. Τι θα γίνει όταν Συρία και Ιράκ πάψουν να είναι οι στόχοι του ISIL; Σημειώνεται πώς το ISIL διατηρεί σχέσεις με την Τουρκία και όπως έχει γράψει εγκαίρως το defencenet.gr μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποια κατάσταση σε βάρος της Ελλάδας.
Ανάλογες πληροφορίες και πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτά που δημοσιεύει το FoxNews.com έχει και η ΕΥΠ, αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται στην κυβέρνηση. Όταν το πρόβλημα θα «σκάσει» τότε θα είναι αργά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου