ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ΄΄ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ .ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?











ΕΙΠΑΜΕ Η ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ.



Οι ΗΠΑ θεωρούν πρόκληση οποιαδήποτε στρατιωτική άσκηση πραγματοποιούν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ακόμη και αυτές που είναι μακριά από τα ουκρανικά σύνορα. Μάλλον έχουν ξεφύγει εντελώς…
Απαντώντας σε ερώτηση η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι δήλωσε πώς «υπό τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες θα πρέπει να θεωρηθεί ως πρόκληση οποιαδήποτε άκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας».
Όταν ρωτήθηκε για το αν οι ασκήσεις θεωρούνται εξίσου πρόκληση ακόμη και όταν αυτές διεξάγονται σε απόστασή από τα ουκρανικά σύνορα, απάντησε "ναι".
«Υπάρχουν μερικά πράγματα που ξέρουμε. Ρωσικά στρατεύματα εξακολουθούν να βρίσκονται στα ουκρανικά σύνορα και η Μόσχα τα ενισχύει» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Προφανώς η νέα ανησυχία των ΗΠΑ έχει να κάνει με την αεροπορική άσκηση της Ρωσίας, στην οποία συμμετέχουν 100 αεροσκάφη και δεκάδες ελικόπτερα με επικέντρωση στην περιοχή στα σύνορα με την Ουκρανία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου