ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΑΝΙΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ?ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ.ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Η ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΗΕΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΗΡ ΕΛΛΗΝ ΛΥΚΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΕΣ
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!


Πολιτικοί και βασιλικοί προσκεκλημένοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν το παρών στα εγκαίνια του μεγάλου ισλαμικού τεμένους στην Κοπεγχάγη.
 
Το Ισλαμικό Συμβούλιο της Δανίας, το οποίο βρίσκεται πίσω από την ανέγερση του τεμένους, υποστήριξε ότι η έλλειψη της υποστήριξης θα μπορούσε να επιδεινώσει την πολιτική «ενσωμάτωσης» (των μουσουλμάνων) στη Δανία.
 
Όταν το μεγαλύτερο τζαμί της Δανίας θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του την Πέμπτη στην περιοχή Nordvest της Κοπεγχάγης, ελάχιστοι εξέχοντες προσκεκλημένοι θα είναι παρόντες για να λάβουν μέρος στους εορτασμούς.
 
Ο Βασιλικός Οίκος, οι Υπουργοί της χώρας και οι περισσότεροι από τους επτά αντιδημάρχους της Κοπεγχάγης-όλοι-έχουν προσκληθεί, δεν θα παρευρεθούν, παρά μόνο ο αντιδήμαρχος της πόλης για τα κοινωνικά ζητήματα, Jesper Christensen, συμφώνησε να εμφανιστεί, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό P4 DR.
 
«Κάποιοι συντηρητικοί και ριζοσπαστικοποιημένοι φορείς μπορεί να το χρησιμοποιήσουν αυτό ως ένα ακόμη επιχείρημα εναντίον του δημοκρατικού συστήματος και ότι ουσιαστικά οι πολιτικοί δεν θέλουν μουσουλμάνους», είπε ο Yildiz Akdogan, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με τους σοσιαλιστές (Socialdemokraterne).
 
Ο Mohamed Al Maimouni, εκπρόσωπος για το Ισλαμικό Συμβούλιο της Δανίας - το οποίο βρίσκεται πίσω από το κτίσιμο του τζαμιού - δήλωσε την θλίψη του για την είδηση και υποστήριξε ότι αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει την «ενσωμάτωση» στη Δανία.
 
«Μιλάμε για το πρώτο μεγάλο τζαμί της Δανίας - κάτι που οι μουσουλμάνοι-περίμεναν για περισσότερα από 40 χρόνια», δήλωσε ο Αλ Maimouni. «Αυτό σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς».
 
Πολλά εξέχοντα πρόσωπα έχουν απορρίψει την πρόκληση ισχυριζόμενα διάφορες δυσκολίες, ενώ άλλοι έχουν επικρίνει το τζαμί, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί με 150 εκατομμύρια κορώνες από το Κατάρ.
 
Οι αντίπαλοι φοβούνται ότι το Κατάρ θα προσπαθήσει να επηρεάσει τους Δανούς μουσουλμάνους και να χρησιμοποιήσει μια πιο συντηρητική μορφή του Ισλάμ για να τους ριζοσπαστικοποιήσει.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ
    Αγαπητοί αδελφοί,
    όπως και πολλοί από εσάς έτσι και εγώ ζω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης. Εδώ και λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι δεν πάει άλλο και έχετε όλοι σας πει μαζί με εμένα μια σημαντικότατη λέξη αλλά ποιο πολύ από μέσα σας >ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ?>> και εγώ μαζί σας λοιπόν αλλά με τι μορφή θα κάνουμε την επανάσταση μας?? Εδώ σίγουρα ο καθένας από εμάς θα έλεγε: να πάρουμε τα όπλα η να βγούμε όλοι στους δρόμους η να μπλοκάρουμε δημόσιες υπηρεσίες και δρόμους, βάλτε να πάνε από τέτοια, όμως εδώ βάζω εγώ αλλά! Και εξηγούμε με την λογική του όπως πάνω έτσι και κάτω κάποιου πολύ παλαιού. Να το αναλύσω λοιπόν! Αν καθίσουμε και σκεφτούμε με λογικούς συνειρμούς και το πάρουμε απόφαση για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, προσωπικά βλέπω μόνο μια επιλογή. Αυτή η επανάσταση να μην έχει σχέση με τα παραπάνω, αλλά να γίνει άμεσα με τον παρακάτω τρόπο. Όλοι μας έχουμε δάνεια και υποχρεώσεις άσε που ακούμε εδώ και καιρό ότι θα μας χαριστούν με κάποιο τρόπο, λέω να μην το περιμένουμε και τώρα λοιπόν να σταματήσουμε όλες τις πληρωμές αλλά νόμιμα και μέσα από διαδικασίες που δόξα σε κάποιους ανθρώπους αυτό είναι σήμερα εφικτό και γίνεται να μην πληρώσουμε την εφορία τα τέλη τα χαράτσια και πολλά άλλα με εντελώς νόμιμο τρόπο. Tί νομίζετε ότι θα κάνουν, όταν δουν μάζες να μην πληρώνουν και να την έχουν πατήσει από τους ίδιους τους νόμους τους? Νομίζετε ότι θα το σκεφτούν πολύ? Και οι 300 θα ζητήσουν άμεσα πολιτικό άσυλο στην Σαχουάλη, άσε που πιθανόν κάποιοι να λιτζαριστούν( όχι θεμιτό βέβαια)! ANTISTASITORA λοιπόν και με ψηλά το φρόνημα καλή Επανάσταση να έχουμε. Παρακαλούνται οι πάντες όχι μόνο να μπουν στο δηλωθέν site αλλά να προωθήσουν άμεσα το παρόν μήνυμα παντού και με όλα τα μέσα.
    Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ' τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο!!! (Γιάννης Ρίτσος)
    *Αν δεν γνωρίζετε πως να ξεκινήσετε και δεν βγάλετε άκρη με τα λεγόμενα μου η το δηλωθέν site υπάρχει και στο Ηράκλειο Κρήτης υπεύθυνος και φυσικά Ο συντάξας με χαρά αλλά και προϋπόθεση χωρίς αντάλλαγμα
    Mε αγάπη,
    Pantelis Dafnomilis, Heraklion of Crete

    ΑπάντησηΔιαγραφή