ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΝΣΤΟΛΟΙ< ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ>

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ GO GO ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.




Με σειρά διαμαρτυριών κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου την επόμενη εβδομάδα, προειδοποιούν οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μετά την ακύρωση της συνάντησής τους με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη. Αίτημα τους είναι να ισχύσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων. Στρέφονται παράλληλα κατά του πολυνομοσχεδίου, το οποίο όπως λένε, «περιλαμβάνει δυσμενείς διατάξεις για τα ασφαλιστικά ταμεία».
 
Όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωση, η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση ακυρώθηκε,«χωρίς να δοθεί συγκεκριμένη εξήγηση, διοχετεύοντας στον Τύπο διάφορα σενάρια δήθεν «λύσεων» και αντί να ενημερώσει ως οφείλει κυρίως και πρωτίστως τους θεσμικούς εκπροσώπους των ενστόλων».
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
 
Οι πρόεδροι των τριών Ομοσπονδιών, θα επισκεφθούν αύριο τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Παράλληλα, οι νομικοί σύμβουλοι των Ομοσπονδιών, κινούν τη διαδικασία σύνταξης εξωδίκου το οποίο θα επιδοθεί άμεσα στον υπουργό Οικονομικών, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία συμμόρφωσής του την προσεχή Παρασκευή, 1η Αυγούστου 2014.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου