ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

"ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ" ΚΑΙ "ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ" Φ.Κρανιδιώτης επιτίθεται προσωπικά σε Ε.Βενιζέλο για το "ναι" Α.Σαμαρά σε Ομπάμα! 01/09/13 - 14:02





Σε μετωπική επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ε.Βενιζέλου  για την στάση του στο θέμα της Συρίας, προχώρησε οστενός φίλος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης.
Ο Φ.Κρανιδιώτης χαρακτηρίζει τον Ε.Βενιζέλο και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τους ισλαμιστές ως "αμετροεπή" και "πολυλογά" και περιγράφει μία κατάσταση, όπου ενώ οι πάντες "τραβιούνται" πίσω αυτό σπεύδει να δηλώσει "πρόθυμος".
Με αποτέλεσμα "να τα κάνει ρόϊδο", όπως σημειώνει.
Επίσης με ένα "φαρμακερό" tweet ο Φαήλος Κρανιδιώτης προέτρεψε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο να... αναλάβει δράση στη Συρία.
«Βαγγέλη, μην ασχολείσαι με τις κότες τους Γιάνκηδες και τους Άγγλους που διστάζουν. Πήγαινε μόνος σου στη Συρία να καθαρίσεις» έγραψε δηκτικά, σχολιάζοντας τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ας δούμε και ολόκληρο το κείμενο ου σημειώματός του στο antinews.gr:
"Στις ΗΠΑ ακόμη κι ο πόλεμος του Βιετνάμ στα χειρότερα του είχε μια στήριξη της κοινής γνώμης, που ποτέ δεν έπεσε κάτω από 40%. Μια πιθανή επίθεση στη Συρία σήμερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις, υποστηρίζεται από μόλις 9% ενώ εναντίον είναι το 60% των Αμερικανών.
Μετά το τσαλάκωμα του Κάμερον στη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου Άγγλος Πρωθυπουργός είχε να πάθει τέτοια νίλα από το 1782 και την υπαναχώρηση Ολάντ, μπορεί να αναδιπλωθούν και οι ΗΠΑ και η Δύση να αποφύγει άλλη μια αυτοκαταστροφική περιπέτεια, που θα ενδυναμώσει γι’ άλλη μια φορά τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες εχθρούς της.
Γι’ αυτό, όταν ισχυρές δυνάμεις μέσα στις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Γαλλία, κλονίζονται, αμφιβάλλουν κι αντιμάχονται, είναι ανόητη κι επικίνδυνη μια δική μας προπέτεια για κάτι μάλιστα, που βλάπτει τα συμφέροντα μας, τον Χριστιανισμό, την ειρήνη κι ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εδώ, γι’ άλλη μια φορά, ο αμετροεπής και πολυλογάς Ευάγγελος Βενιζέλος τα ‘κανε ρόϊδο…"
Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Στην κυβέρνηση μετράνε το κόστος από την απόφασή τους να ενταχθούν στην "συμμαχία των προθύμων" υπέρ των ισλαμιστών και σε βάρος των χριστιανών, ενώ ακόμα και η Βρετανία, ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ έχει "κάνει πίσω" και ο Φ.Κρανιδιώτης "βγαίνει μπροστά" για να αποτελέσει για άλλη μια φορά το "πατριωτικό άλλοθι", ενός Α.Σαμαρά που δεν σταματά να μας εκπλήσσει δυσάρεστα...
Οι θέσεις και οι απόψεις του Φ.Κρανιδιώτη, για το θέμα είναι απόλυτα ορθές, αλλά αυτό δεν αθωώνει την κυβέρνηση.
Σε τελική ανάλυση την ίδια ημέρα των δηλώσεων Ε.Βενιζέλου ο Α.Σαμαράς τον υποδεχόταν στο γραφείο του με τιμές και χαμόγελα για να συζητήσουν το θέμα της Συρίας.
Που σημαίνει ότι ο Α.Σαμαράς είναι τόσο συνένοχος και συγκοινωνός τωναπόψεων Ε.Βενιζέλου, όσο και ο ίδιος ο Ε.Βενιζέλος...
Για την ακρίβεια ο Α.Σαμαράς είπε το "ναι" στις ΗΠΑ, όταν όλοι οι άλλοι, πλην Τουρκίας, έλεγαν "όχι"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου