ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

WSJ: «Η CIA παρέχει όπλα στους Σύρους αντάρτες»












 ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ .ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑ .ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΙΝΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΥΡΟΣ.ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ .ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ . ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ .


                
Η Κεντρική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ παρέχει πληροφορίες σε ορισμένες ομάδες ανταρτών στη Συρία», γράφει η αμερικανική εφημερίδα The Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές της  αμερικανικής διοίκησης.
Επιπλέον, η CIA έστειλε αρκετούς πράκτορες στην Τουρκία, μέσω των οποίων οι αντάρτες της Συρίας προμηθεύονται όπλα από τις χώρες του Περσικού Κόλπου.
Αξιωματούχοι της CIA συνεργάζονται επίσης με τις μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ. Τέλος, η CIA, από κοινού με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ιορδανίας εκπαιδεύουν Σύρους μαχητές του Ελεύθερου συριακού στρατού καταλήγει το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου