ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ"! Ο δήθεν "αντιστασιακός" Ν.Αναστασιάδης

Σε λίγο θα μας πουν ότι και ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδης κάνει ... αντίσταση στην τρόικα. Έτσι μεταδίδεται από όλα τα φιλοτροϊκανά ΜΜΕ ότι "αγανάκτησε" με την εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου και δήθεν έφτασε στο σημείο "να ζητήσει τη διακοπή των διαπραγματεύσεων".
«Δεν σε αντέχω, δεν μπορώ να διαπραγματευτώ άλλο μαζί σου» φέρεται να είπε ο Κύπριος πρόεδρος στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του Ταμείου.
Λίγη ντροπή, τόσο για τους "κύκλους" του Αναστασιάδη, όσο και για αυτούς που μεταδίδουν τέτοιες παπαρολογίες, δεν θα έβλαπτε: Ποιος έφερε την απόφαση της 16ης Μαρτίου για κατάσχεση ποσοστού των κυπριακών καταθέσεων; Μήπως ο Ν.Αναστασιάδης;
Ποιος δέχθηκε να καταστραφεί η Κύπρος ως χρηματοοικονομικό κέντρο; Μήπως ο Ν.Αναστασιάδης;
Ποιος έβαλε μέσα σε δύο ημέρες από την εκλογή του την Κύπρο στον προθάλαμο του ΝΑΤΟ (PfP) και επιβάρυνε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε την κατάσταση με την Ρωσία στην οποία υποκριτικά έστειλε τον υπουργό που τους είχε "κουρέψει" τις καταθέσεις για να ζητησει δανεικά; Μήπως ο Ν.Αναστασιάδης;
Και τώρα αγανάκτησε με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ που ο ίδιος μετέτρεψε σε κέντρο απόφασης για το μέλλον της Κύπρου; Λίγη τσίπα θα έβλαπτε!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου