ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Aliens with giant skulls in Brazil & Russia and other places

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το σκοτεινό "αστέρι" της αμερικανικής ενεργειακής διπλωματίας στην Αθήνα για deals...


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση θα έχει αύριο 27/03 στις 12.00 το μεσημέρι ο υπουργός Σ.Δήμας: Ο Ειδικός Απεσταλμένος της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα ενέργειας στην Ευρασία, Πρέσβης Richard Morningstar, ένα από τα «γεράκια» της αμερικανικής διπλωματίας και φανατικός πολέμιος της Ρωσίας στον ενεργειακό τομέα για άλλη μια φορά (η προηγούμενη επίσκεψή του ήταν τον Ιούλιο του 2011, μαζί με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον) έρχεται στην Ελλάδα που πλέον έχει εξελιχθεί σε «ακρογωνιαίο λίθο» της ενεργειακής πολιτικής των ΗΠΑ στην Ευρώπη και όχι μόνο: Το Ισραήλ για πρώτη φορά έχει διασυνδεθεί τόσο στενά με χώρα μέλος της ΕΕ.

Δ.Αβραμόπουλος: "Εφ'εξής θα απαντάμε με τον ανάλογο τρόπο σε κάθε τουρκική πρόκληση"!


Επιβεβαίωσε απόλυτα την αποκάλυψη του defencenet.gr, περί στοχοποίησης της τουρκικής φρεγάτας  Gaziantep (F490) o υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής λέγοντας ότι "η τουρκική φρεγάτα σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε στο σβέρκο της, το χνώτο των ελληνικών μαχητικών και φρεγατών".

"Άγγιγμα θανάτου" από ελληνικά Mirage 2000 στην τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)


Ένα σαφές μήνυμα ότι αν συνεχιστεί η επίδειξη επιθετικότητας από τουρκικής πλευράς θα μπορούσαν να υπάρξουν και ... ατυχήματα, έστειλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr μαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα  Gaziantep (F490) η οποία το Σάββατο 24/03 έφτασε μέχρι τις νότιες ακτές της Αττικής, περνώντας μεταξύ Μακρονήσου και Τζιάς και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική - ανατολική πορεία μέχρι το ναύσταθμο του Ελλησπόντου.  

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!


Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις».

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση "φωτιά": 1ο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", 2ο κόμμα "Χρυσή Αυγή"!


Συντριπτικά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που πραγματοποιεί το οικονομικό site, capital.gr με πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα ως προς τα δύο πρώτα κόμματα:

Πήγαν να κάψουν το σπίτι της Γιαννακά


Στον εντοπισμό των δραστών που το πρωί του Σαββάτου προκάλεσαν μικρές φθορές στο πατρικό σπίτι της Σοφίας Γιαννακά, στην περιοχή Παραβόλα, επικεντρώνονται οι έρευνες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Σύμφωνα με τη αστυνομία, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε μικρά ταπέτα, που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού.
Στη συνέχεια φεύγοντας, κτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το κουδούνι με σκοπό να ειδοποιήσουν το συγγενικό πρόσωπο της κ. Γιαννακά, που κατοικεί στο σπίτι.
Από τη φωτιά σημειώθηκαν μικρές φθορές στις πόρτες της εισόδου του σπιτιού, σε ένα δίκυκλο, στην πρόσοψη καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο της οικίας, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων.

Ο άνθρωπος του Σόρος και το ξεπούλημα της Ελλάδας


Το παρασκήνιο για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας σε ξένους μεγαλοκαρχαρίες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο άνθρωπος του Σόρος και το ξεπούλημα της Ελλάδας
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πωλείται» περιγράφουν ο εγχώριος και ο διεθνής Τύπος το φαγοπότι με τον εκποιούμενο δημόσιο πλούτο, εδώ και δύο χρόνια.

Τώρα άρχισε να αποκαλύπτεται ο σκοτεινός και ύποπτος ρόλος «επενδυτών» όπως ο Τζωρτζ Σόρος, πολιτικών όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και προσώπων που θα μάθετε σήμερα.

Με 29 προσαγωγές ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση


Χωρίς πολλά απρόοπτα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση , καθώς το κέντρο της Αθήνας θύμιζε «φρούριο» με τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε κάθε γωνία.

Με 29 προσαγωγές ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!

UFO «φάρος» στο βρετανικό ουρανό


Ένα περίεργο λαμπερό αντικείμενο στο νυχτερινό ουρανό της Βρετανίας καταγράφηκε σε βίντεο του UK Skywatch.

UFO «φάρος» στο βρετανικό ουρανό
Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι δεν μπορούν να ξεδιαλύνουν αν πρόκειται για κάποιο «ουράνιο σώμα» ή για UFO.
Το λαμπερό UFO, όταν εκπέμπει φως μοιάζει σαν τα υπόλοιπα αστέρια στον ουρανό. Όμως, το περίεργο είναι ότι αναβοσβήνει κάθε ένα λεπτό.
Το γεγονός ότι παραμένει ακίνητο αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιου διερχόμενου αεροσκάφους ή δορυφόρου. «Τι είναι λοιπόν;», ρωτά το Skywatch και οι χρήστες σπεύδουν να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες.
Δείτε το βίντεο:

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Στήριξη στην Ελλάδα από το διάστημα

Στήριξη στην Ελλάδα από το διάστημα Λέγεται Θεόδωρος Γιουρτσίχιν, το επώνυμό του το κανονικό είναι Γραμματικόπουλος.
Παράλληλα είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Ρωσία και θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή για την προώθηση του κρητικού και ευρύτερα του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της διεθνούς

Πλησιάζει το τέλος του κόσμου

 Μπορεί η ΝΑΣΑ να έχει αποκλείσει την προφητεία των Μάγια ωστόσο υπάρχουν συνάνθρωποί μας που προετοιμάζονται και είναι πεπεισμένοι ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.
Ένας απ' αυτούς είναι και ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών  Larry Peters ο οποίος αναμένει το τέλος του μάταιου τούτου κόσμου  μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες, θα μειώσει τα αποθέματα τροφίμων και ενέργειας και θα οδηγήσει σε… παγκόσμια αναρχία!

Αλβανοί δημιουργούν τη «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» μέσα στο κράτος των Σκοπίων

ImageΟι ειδήσεις για το διαχωρισμό με όποιο μέσο των δύο εθνοτήτων στο κρατίδιο των Σκοπίων καταφθάνουν σα βροχή. Τώρα οι Αλβανοί του Τετόβου θέλουν να γίνουν ανεξάρτητο κράτος.Χθες στα Τίρανα ο πρόεδρος της αυτόκλητης «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας»

"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!


Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινα, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική!

Ανενόχλητο έφτασε μέχρι Τήνο-Μύκονο το "Koca Piri Reis" ψάχνοντας (;) για ... πετρέλαιο!


Συνεχίζει τις έρευνες για πετρέλαιο ανενόχλητο στο Αιγαίο το "Koca Piri Reis" εντός της υφαλοκρηπίδα μετά από την χτεσινή του είσοδο στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Χίου και Μυτιλήνης. Αυτή την ώρα το πλοίο βρίσκεται δυτικά της Ικαρίας στην μέση του Αιγαίο και πλέει με ταχύτητα 6,7 κόμβων.

Ρωσική εκστρατεία οικονομικής βοήθειας της Ελλάδας!


ImageΞεκίνησε στη Ρωσία υπό την αιγίδα του ρωσικού κράτους η εκστρατεία «Στήριξε την Ελλάδα!»! Σε συνέντευξη τύπου στο πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, ο Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας για θέματα Αποδήμων Ομογενών και Διεθνούς Ανθρωπιστικής Συνεργασίας, Γκεόργκι Μουράντοφ και πρόεδρος του συνδέσμου πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία», ανακοίνωσε την εκστρατεία στήριξης της Ελλάδας από τον ρωσικό λαό με πραγματικά συγκινητικά λόγια.  

Σχέδιο φυγάδευσης Παπαδήμου και Παπούλια σε περίπτωση επεισοδίων στις παρελάσεις


Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Έχει οργανωθεί ακόμη και σχέδιο φυγάδευσης του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας σε περίπτωση επεισοδίων.

Η ΔΕΗ εισπράττει χαράτσια που έχουν καταργηθεί


Τη στιγμή που δεκάδες νοικοκυριά γονατίζουν από τους απανωτούς φόρους και τις μειώσεις μισθών, η ΔΕΗ εξακολουθεί να εισπράττει από ανυποψίαστους πολίτες φόρους και μάλιστα, αυτούς που έχουν καταργηθεί.
Όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Πέμπτης, η ΔΕΗ εισπράττει εδώ και πολλούς μήνες καταργημένο τέλος, το οποίο μάλιστα δεν είναι προκαθορισμένο αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού, δηλαδή την κατανάλωση του ρεύματος.
Επικαλούμενη το άρθρο 29 του νόμου 2773 του 1999, η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού χρεώνει κάθε λογαριασμό με ένα ποσό για "υπηρεσίες κοινής ωφέλειας".
Ωστόσο, όπως προκύπτει, από το άρθρο 195 με τις καταργούμενες διατάξεις του νόμου 4001, ο οποίος δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου του 2011, το άρθρο στο οποίο βασίζεται η χρέωση της ΔΕΗ έχει καταργηθεί.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εισπράττεται κατά παράβαση της νομοθεσίας, πάνω από έξι μήνες.

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS!

Βιντεοσκόπηση της ανθρώπινης αύρας

Εξωγήινοι στη Ρωσία;


Στέφανος Νικήτας
Είναι γεγονός; Ήρθαν οι εξωγήινοι. Το διαστημόπλοιο τους συνετρίβη σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη Σιβηρία.
Το αντικείμενο ζυγίζει 200 κιλά και δεν μοιάζει με διαστημικό πύραυλο ή τμήμα διαστημοπλοίου.
"Το εύρημα δεν σχετίζεται με την ανθρώπινη διαστημική τεχνολογία. Το τελικό συμπέρασμα θα ολοκληρωθεί ύστερα από την εμπεριστατωμένη μελέτη του αντικειμένου από τους εμπειρογνώμονες", δήλωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.
Οι ντόπιοι επιμένουν ότι το μεταλλικό αντικείμενο – που μοιάζει με έναν μεγάλο

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αλληλεγγύη στους Χαλκιδέους που δικάζονται για προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Οι 5 συλληφθέντες των Θεοφανείων στη Χαλκίδα δικάζονται για προσβολή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας


ΟΛΟΙ στα Δικαστήρια της Χαλκίδας στις 9πμ 


την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Υπογράψτε την υποστήριξή σας και διαδώστε το παντού.


http://www.gopetition.com/petitions/αλληλεγγύη-στους-χαλκιδέους-π.html



ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να υπογράψουμε ενάντια στην υποτίμηση της αξιοπρέπειάς μας.

Στείλτε το όπου μπορείτε.

H στήριξη μας είναι σημαντική. 

Τεράστια έκταση στρατηγικής σημασίας, η οποία διαθέτει ένα επίσης τεράστιο πλέγμα υπόγειων εγκαταστάσεων


Υπήρξε μεταβίβαση της έκτασης της «Φωνής της Αμερικής» χωρίς να το μάθει κανείς; Αυτό το ερώτημα πλανάται στους θεσμικούς φορείς της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Και το ερώτημα γίνεται πολύ ισχυρό, αφού η διαδικασία μεταβίβασης της τεράστιας έκτασης γης έγινε εν κρυπτώ, με απόλυτες αδιαφανείς διαδικασίες, με άγνωστο αντίτιμο, σε αγνώστων συμφερόντων και αντικειμένου εταιρεία. Επιπλέον, η μεταβιβασθείσα έκταση βρίσκεται δίπλα στο Δέλτα του Νέστου, ενώ καλύπτεται ολόκληρη από την συνθήκη Ραμσάρ (διεθνής συνθήκη που υπέγραψε η Ελλάδα και αφορά την προστασία του περιβάλλοντος), βάσει της οποίας απαγορεύεται οποιαδήποτε δόμηση ή δραστηριοποίηση βιομηχανίας… Ποιός, λοιπόν, και με τι σκοπούς ενοικίασε για 99 χρόνια μία έκταση, την οποία δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί λόγω της διεθνούς συνθήκης Ραμσάρ;

Δεδομένης της εθνικής ευαισθησίας της συγκεκριμένης περιοχής, διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν να

Ξανά γιαούρτια στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ


Μικροένταση προκλήθηκε έξω από το πνευματικό κέντρο Βριλλησίων όπου έχει στηθεί η κάλπη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ομάδα περίπου τριάντα ατόμων πέταξε γιαούρτια, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πλήθους που βρισκόταν εκείνη την ώρα έξω από το πνευματικό κέντρο.

Τα επεισόδια δεν γενικεύτηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΑΜΕΑ). ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΤΑΙ!

Τα ένσημα που έγιναν παλάτια για τους υπαλλήλους


Τα ονόματα των υπαλλήλων που εμπλέκονται στην υπόθεση και των συζύγων τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται συγγενείς και φίλοι που φέρονται να λάμβαναν μεγάλα ποσά. Με ποιον τρόπο «ψάρευαν» τα θύματά τους

Η πολυτελής βίλα στον Βαρνάβα της υπαλλήλου του ΙΚΑ Καλλιθέας
Η πολυτελής βίλα στον Βαρνάβα της υπαλλήλου του ΙΚΑ Καλλιθέας
Δικαιούχος του ΙΚΑ φερόταν να έχει λάβει περίπου 9.000 ευρώ από επιδόματα μητρότητας και βοηθήματα τοκετού. Μόνο που όταν κλήθηκε από την Οικονομική Αστυνομία να καταθέσει, η γυναίκα... αποκαλύφθηκε άγαμη, χωρίς τέκνα και χωρίς... ιδέα για τα χρήματα που είχαν εκδοθεί για λογαριασμό της.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΞΩΓΙΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011)

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι


Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.
Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.

Δημοσκόπηση Pulse: Σαρώνουν "Έλληνες" και "Χρυσή Αυγή"


Οκτακομματική Bουλή βλέπει η τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα το «Ποντίκι» και η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, τα αποτελέσματα της οποίας βέβαια είναι χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων, άρα δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε με αυτά π.χ. της Public Issue ή της VPRC.

Ποιοι φοβούνται την οργάνωση των πολιτών σε ομάδες αυτοπροστασίας και γιατί;


Ένα νέο φαινόμενο, αλλά πολύ παλιό στις περισότερες χώρες σε δύση και ανατολή, η αυτοοργάνωση σε άτυπες, άοπλες πολιτοφυλακές, ικανές όμως να αντιπαρέλθουν σε μία σειρά προκλήσεων ασφαλείας, φαίνεται ότι αποτελεί το νέο "καρφί στο μάτι" του μνημονιακού καθεστωτικού συστήματος.  Οι αυτοοργανωμένες ομάδες δημιουργήθηκαν, όπως οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν, για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους από την εγκληματικότητα που όλοι φωνάζουν ότι αυξάνεται αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτή.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΒΙΑΙΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ


Υπό τον ασφυκτικό κλοιό μεγάλου συγκεντρωμένου πλήθους, ματαιώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με κεντρικό ομιλητή του υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Η ματαιωθείσα εκδήλωση ήταν να γίνει την Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2012, στις 8:00 μ.μ. στην καφετέρια «Da Vinci», στην Αγία Παρασκευή, όπου τελικά ο επίσημος προσκεκλημένος υπουργός δεν τόλμησε να πάει, λόγω του εξανιστάμενου πλήθους που είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο.