ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Π. Ψωμιάδης: Αριστερή δικτατορία ο ΣΥΡΙΖΑ!



ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ


Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του ο έκπτωτος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δηλώνει αντιμνημονιακός, αλλά, όπως είπε, θα αντισταθεί για να μην παραδώσουν οι πολίτες την Ελλάδα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ!

Βλέπει περίεργους χρηματοδότες πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως "μπομπούκια του βολεμένου ΠΑΣΟΚ" που μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά και άλλα γλαφυρά είπε ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε μια εμφανή προσπάθεια να προσελκύσει με τον δικό του γνώριμο τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας.

"Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης σε μια άκρως αψυχολόγητη δήλωση ακόμη και σε σύγκριση με τα δικά του μέτρα και σταθμά..

Το πρελούδιο Ψωμιάδη σε λα ελάσσονα ξεκίνησε με αναφορές στα "μπουμπούκια" του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, το "βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου", για να συνδιαμορφώσουν τη "συμμορία της δραχμής"!

"Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα", τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Μάλιστα, κατά την προσφιλή του τακτική, ο κ. Ψωμιάδης πήρε αποστάσεις από τον εαυτό του, προσθέτοντας το αμίμητο: "Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες"!

Το κρεσέντο του Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε λίγο απ’ όλα. Μέχρι τον επενδυτή Τζορτζ Σόρος είδε να βρίσκεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ.

"Σεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα".

Γι’ αυτούς τους λόγους, όπως είπε, "δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ"!

ΠΗΓΗ: http://www.pheme.gr/article.aspx?id=4065

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου