ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των ΕΑΣ στην διεθνή έκθεση SOFEX 2012 στην Ιορδανία


ImageΓια πρώτη τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) συμμετείχαν στην Διεθνή έκθεση άμυνας SOFEX 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας από 8 έως 10 Μαΐου 2012. 
Με την συμμετοχή τους, τα ΕΑΣ στοχεύουν στην
διείσδυσή τους στην αγορά της Ιορδανίας ενώ ταυτόχρονα κάλυψαν γεωγραφικά και την αγορά του γειτονικού Λιβάνου στην οποία στο παρελθόν ή εταιρεία έχει
πραγματοποιήσει εξαγωγές.

Επισημαίνεται ότι πρόσφατα τα ΕΑΣ είχαν πραγματοποιήσει στην Ιορδανία, βλητικές δοκιμές επίδειξης της, ιδίας ανάπτυξης, βομβίδας υψηλής ταχύτητας 40 χλστx 53 στο πλαίσιο της προώθησης του πυρομαχικού στις ΕΔ των χωρών η οποίες χρησιμοποιούν πολυβομβιδοβόλα των 40 χλστ.
Στην SOFEX, το περίπτερο των ΕΑΣ ήταν χωροθετημένο εντός του Εθνικού Ελληνικού Περιπτέρου στο οποίο συμμετείχαν επίσης άλλες 6 ελληνικές εταιρείες. Την οργάνωση της όλης συμμετοχής είχε αναλάβει και ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η ελληνική έκθεση Defensys.

Στο Ελληνικό Περίπτερο παρίσταντο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των ελληνικών αμυντικών εταιριών για συμμετοχή των ΕΕΔ σε διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό.

Το Περίπτερο των ΕΑΣ επισκέφτηκαν και ενημερώθηκαν ως προς τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της εταιρείας, ο Πρίγκιπας Faisalbin Al Hussein, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας, ο Υφυπουργός Άμυνας της Τουρκίας, υπεύθυνος για την αμυντική βιομηχανία κ. LutfiVaroglu, Αντιπροσωπείες των Υπουργείων Άμυνας των Ομάν, Κατάρ, Σουδάν, Ουγκάντας και Υεμένης, Αξιωματούχοι του Στρατού και της
Αεροπορίας της Ιορδανίας, καθώς και Εκπρόσωποι εμπορικών εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της Μέσης Ανατολής.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο περίπτερο της ελληνικής εταιρείας του Πρίγκιπα Faisal bin Al Hussein αδερφού του Βασιλιά της Ιορδανίας και από την επίσκεψη του Τούρκου υφυπουργού άμυνας. 
Image  
Image

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου