ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΜΟΥΑΓΚΙΕ!!!


Ο κύριος της φωτογραφίας ο οποίος ζει και εργάζεται στην Πατρίδα μας ως ηθοποιός, δήλωσε στην εκπομπή "Πρωινό μου" μεταξύ άλλων τα εξής:


Για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής: 
«Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος».





Για τον Ελληνικό Λαό:
«Ποιος μπορεί να απαντήσει πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους;»


Το θράσος του λεγάμενου ο οποίος υβρίζει και προσβάλλει βάναυσα τον Ελληνισμό και το Εθνικιστικό Κίνημα αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το βάραθρο στο οποίο μας έχει ρίξει ο εσμός πολιτικάντηδων-ψευτοδιανοούμενων-θολοκουλτουριαραίων και ψευτοκαθηγητάδων δεν έχει τέρμα.


Πέφτουμε στο κενό χωρίς να φαίνεται κάπου το τέρμα πλην της ολοκληρωτικής καταστροφής!


Ο Έλλην εξανθρωπιστής της Οικουμένης, εκείνος που έφερε τον άνθρωπο από την κατάσταση του ζώου σε εκείνη του Έλλογου Όντως, εκείνος που όχι μόνο δημιούργησε τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό αλλά και επί χιλιετίες των προστατεύει φυλάττοντας Θερμοπύλες και συγκρατώντας τους βαρβάρους Ασίας και Αφρικής από την είσοδο τους στα ενδότερα της Ευρωπαϊκής Ηπείρου βάλλεται πανταχόθεν.


Απεμπόληση των Εθνικών Δικαίων, λαθροεποικισμός που έχει ως επακόλουθα ληστείες, φόνους, βασανισμούς και ειδεχθείς βιασμούς, οικονομική υποδούλωση και καταστροφή.   


Τώρα μας υβρίζει και ο κύριος μουαγκιέ ο οποίος καθόλου άσχημα δεν φαίνεται να περνάει στην Πατρίδα μας, παρόλα αυτά μας θεωρεί μπάσταρδους και πνευματικά ασθενείς!


ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΑΓΚΙΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου