ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝ!

Ακρόπολη, Αθήνα

Ακρόπολη, Αθήνα

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΟΥΝ

ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑΧ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΟΧΕΥΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ.Ο ΦΥΛΑΞ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΕΛΙΟΣ Η ΑΕΛΙΟΣ Η ΑΛΙΟΣ.Ο ΗΕΛΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΗΕΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΥ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΘΕΟ .ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΚΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ .ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΥΡ.Ο ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΛΙΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ ΑΡΑΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΗΕΛΙΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΛΙΘΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑΤΗΣ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΗΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.
ΧΑΙΡΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

korani



Ίσως ακούγεται απίστευτο όμως στο Κοράνι αναφέρονται οι Έλληνες και μάλιστα ως αήττητος λαός.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα, στο Κοράνι αναγράφεται πως: «Οι Έλληνες (πάντα) θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάx» (Surah ΧΧΧ, 1-5).
Η λέξη "Κοράνι" για την ακρίβεια είναι... ελληνική και προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει "σπέρνω τον λόγο του Θεού". Χρησιμοποιείται με σκοπό να δηλώσει την ιερή πράξη της αναπαραγωγής (δηλαδή όταν ο άνδρας «εκόρευσε», τον "σπόρο" του στην γυναίκα με σκοπό την τεκνοποίηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου